Sidor

tisdag 14 juli 2015

Zira 3 månader

Och givetvis hennes syskon också. Av syskonen så är ju Leo kvar här ännu så det blir lite bilder på honom också.
3 månader idag alltså....13 veckor. Inte ofta det händer på samma dag, tror faktiskt inte att det har hänt innan. Men jag med mitt minne.....Det kan ju ha hänt. Allting rullar på som vanligt, dom växer. Busar jättemycket med varandra. Leo har slutat leta efter Oscar. Mini kommer fortfarande av och till och ropar för att samla alla. Nu när dom inte är så många så sover dom hos oss i sängen eller på bäddarna som ligger vid sängen. Och dom är superduktiga, sover hela natten.
Mini har lugnat sig lite med maten, springer inte och kräver fullt fat hela tiden. Hon sover mycket, men gissar på att hon sover ikapp tiden som har varit.

Vikterna på dom är bra idag. Kanske inte så konstigt då dom verkligen äter allt som serveras. Helt galna i ost, skinka OCH falukorv. Leo hoppar upp på mitt ben så snart det vankas något extra gott medan Zira ställer sig på baktassarna och viftar mot mig med framtassarna.
JAg tar med veckans viktuppgång. Och nu kommer Ziras vikt att uppdateras bara 1 gång i månaden.
Zira 1713g +286g
Leo 1852g +229g

Som dom flesta nu vet så har jag ju dille på vikter,, något som jag tycker är roligt. När mamma Mini var 3 månader vägde hon 1603g och mormor Lillan vägde 1222g. Så Zira ligger bra till.


Först ut Leo








Många bilder på Zira

















Mini Zira och Lillan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck