Sidor

lördag 11 juli 2015

Kattvakt

Man kan inte tro det, men 3 kattungar som flyttar gör en stor skillnad......För alla inblandade. Tror nog att Mini tycker det är skönt när det är lugnare, men hon saknar dom. Jag ser det då hon tar leksaker i munnen och ropar efter att alla ska komma. En annan sak är att hon låter Leo och Zira dia. Och för Zira blir det ju typ en helt ny erfarenhet för hon har inte varit så mycket vid Minis tuttar och dom gångerna hon har varit där har hon varit där själv...nu är Leo med.
Leo i sin tur ser nästan lite ledsen ut, tror på riktigt att han saknar Oscar. Han går till maten, tar ett par tuggor och sen tittar han ut över vardagsrummet....och ropar. Det har avtagit mycket och nu trycker han och Zira ihop sig och sover gott tillsammans....eller så kör dom sina race. Men mycket lugnare, och inte så ofta. Mini har också blivit lugnare och sover mer än vanligt...Hon tar väl igen sig efter 12 veckor med ständigt  barnpassande. Leo kommer att vara här i ytterligare 10 dagar innan hans familj hämtar honom så nu är jag typ "kattvakt"

Det gör jag med. Tar det lite lugnare och jag kan känna tröttheten komma mer och mer. Jag ger ju 200% när jag har bebisar hemma, dom gångerna jag gör något är ju när dom sover. Jag har ju projekt att börja med, bland annat att sy upp kattpuffar som jag har på beställning. Jag ska måla inne i altanen, och jag ska måla staketet runt här. Staketet tar jag så snart jag vet att vädret håller i sig, det vill säga att det inte regnar. Benny ska upp på taket och spruta på för mossan vilket hyresvärden frågade om vi kunde göra, likaså har han ju frågat om jag ville måla staketet.

Bilderna tog jag igår innan Simba hämtades



Simba passar på att leka med sina syskon innan flytten







Leo





Zira



1 kommentar:

  1. Åh då blev det inte helt tomt i huset. Sorgligt när de flyttar de små men nu blir det ändå tid att varva ner allihopa ... tja inte kissarna förståss kan jag tänka. Sötnosarna!!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck