Sidor

fredag 17 juli 2015

Syster & bror

Zira får ha brorsan Leo att leka med i ytterligare 3 dagar....på tisdag flyttar han till sin familj. Fast jag tror att Zira kanske kommer tycka det är lite skönt....grabbar är ju lite hårdare i nyporna när dom leker och Leo ÄR både större och starkare. Oftast är det hon som ligger och piper när dom leker och det ibland går överstyr.

Leo har vuxit ur sig mycket tycker jag. Har fått bilder på Kiara som visar att hon också har fått stora öron. Det händer väldigt mycket med dom på bara 1 vecka. Hur det är med Oscar och Simba vet jag när det gäller utvecklingen, bara att dom mår bra och att allting har gått bra. Zira hon håller fortfarande ihop och har fortfarande små öron. Hon är jämn i kroppen och cobby. Tog en bild på dom tillsammans. Lite suddigt på Leo men det får gå ändå. På bilderna ser ni vad jag menar :)

Lite jobbigt att ta bilder på Zira för hon gör miner hela tiden fast jag inte har någon vippa i handen. Hon gör alltid så när kameran kommer fram....förväntar sig antagligen att vippan kommer när som helst.














2 kommentarer:

Här kan du lämna dina tassavtryck