Sidor

söndag 5 juli 2015

Söndag...och snart så

Det är redan söndag...Kan ni fatta det. Om bara 2 dagar så börjar mina älsklingar flytta....känns allt lite vemodigt. Redan imorgon kommer Kiaras matte. Hon har ju så långt att köra och kommer att stanna över natten för att sen åka hem på tisdagen. Lite kul är det för då får hon se hela kullen "in action" Tänkte att jag skulle försöka berätta lite i dagens inlägg om dom även om det av och till faktiskt är svårt att beskriva dom. Det är många bilder i dagens inlägg så jag låter dom vara små för att ni lättare ska kunna ladda sidan. Klicka på en bild så kommer det ett bildspel.

Kiara är den lilla klätterapan i gänget. Inte ett dugg rädd för höjder och tar varje tillfälle i akt att klättra högt. Tror det kan bli lite jobbigt för hennes blivande matte om det finns gardiner...eller rastgård med nät. I hennes kommande familj finns det en kull med bebisar som är lite yngre än Kiara och det bus dom inte kan kommer säkert Kiara att lära dom. Detta är en påhittig och snabb tjej....envis som synden. För även om man tar ner henne så tar det inte många sekunder innan hon är i farten igen.....om möjligt snabbare än gången innan. Framåt kvällen kommer hon gärna upp till mig när jag kikar på tv. När hon tycker att det blir för varmt lägger hon sig på armstödet och då vill hon gärna att jag klappar henne över ryggen.











Scar, eller Oscar som han kommer att kallas hemma är en grabb med glimten i ögat. Han charmar verkligen alla.....möjligtvis inte Elisabeth som är den enda han har spottat och fräst på när hon var på besök....men det berodde ju på citronkrämen som hon hade på händerna. Oscar är snabb och hade säkert vunnit race om det hade funnits för kattungar. När han tar fart så gungar rumpan på honom fram och tillbaka.....fast i och för sig så gungar den även när han ska smyga fram på sitt "byte".Oscar är den som mest gillar att titta på tv. Han sitter gärna på bordet eller precis nedanför....speciellt mycket gillar han sport....Golf  och fotboll tillhör favoriterna. Oscar gillar att käka gräs så hans husse får nog ge honom några strån av och till.











Zira, den lilla Zira....Kattungen som jag ska behålla. Hon är den som är mest social av dom. Men jag tror att det helt och hållet beror på att jag matade henne så länge. Det var ju hon som inte kom åt tuttarna. Hon kan vara uppe i famnen hos mig hur länge som helst....det är även hon som kommer och lägger sig på mig när jag vilar. Det räcker att jag tittar på henne så spinner hon. Ska jag ta upp henne så lägger hon sig på rygg och bara väntar. Hon ligger även kvar hos mig i soffan till jag sätter ner henne.









Simba är faktiskt fortfarande trötter i gänget. Visst är han busig och ska var med överallt, Inte en stilla stund...men det är alltid han som sover först och längst. Han är lite av en filosof också. Går gärna runt och kikar på allt....nosar och smakar. Även han gillar att kolla på tv men då är det  mera djur som gäller. Han är lite lillgammal av sig och ibland kan jag se att han försöker tillrättavisa sina syskon när dom gör något som dom inte får. Han är även den som är mest mammig och har väl alltid varit det. Tycker inte om när jag ska ta bort böset vid näsan på honom.....Kan bli riktigt arg då.










Mufasa, som hemma kommer att kallas för Leo är en äkta buse. Tur att han kommer att ha en lillhusse som kan leka med honom och aktivera honom. Han gillar också höjder, men på hans villkor, alltså när han klättrar. Han tycker inte om att man lyfter honom för högt, då sprattlar han. Denna grabben har givetvis också ett favoritställe. Och det är stolen ute på altanen. Där gillar han att balansera......Vilket han gör på dom flesta ställen...balanserar alltså. Inte många dagar sedan han balanserade på kanten till vattenbaljan. Igår var det inte så mycket vatten i den så när han försökte välte han den och fick vatten över sig. Han är väldigt bundis med Oscar....Dom 2 hittar på allting ihop.












Leo och Kiara






Alla kattungarna är otroligt sociala och ska vara med. Oavsett vem som kommer så ska dom fjäska in sig. Det enda som dom inte gillar är dörrklockan....då springer dom iväg alla och gömmer sig under soffan...men kommer så snart dom hör att det är främmande på ingång. Dom är inte knussliga med maten, äter allt som serveras till dom. Och alla äter torrfoder också. Givetvis har dom fått extra gott här och det har bestått av rå fläskfilé, mjukost kokt/rökt skinka. Fast mjukosten, den med kon från Lidl är nog favoriten. Igår så kom Simba på att han kunde klättra upp på köksbänken via spisens handtag. Och igår kom även Kiara på att dit upp kunde hon faktiskt hoppa. Så det gäller att inte ha något ätbart framme som dom inte får äta för dom snor det direkt.

Alla får ju med sig en flyttkasse med lite smått och gott. Där finns även en laserpekare som dom älskar att jaga. Denna laserpekaren har jag klicktränat dom på, så när jag vill att dom ska komma så tar jag bara fram den och låter med den så kommer dom direkt. Likaså känner dom igen meningen "Bebisarna....Kom Kom så  får ni mat." Då RUSAR dom till mig.


Dessa bilder tog jag igår

Lördagsgodis som bestod av mjukost




Sen var det dax att kolla på tv där det fanns fåglar





Efter allt blir man rätt så trött. Zira här som sover....härlig stil hon har.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck