Sidor

torsdag 31 juli 2014

Lillan och Mini

Både Lillan och Mini tar verkligen flytten alldeles utmärkt. Givetvis skulle dom vilja gå ut men det får dom inte, det är alldeles för varmt. Nu har jag iallafall nätat in 4 fönster och bakdörren så där kan dom sitta/ligga och lufta sig varje morgon och kväll när det är lite svalare. Så länge som det är "kallare" ute än inne så öppnar jag upp. Och när det blåser ute lite så öppnar jag upp också för då vädrar det ut härinne. Vad som är jobbigt är dessa förbaskade små små svarta myrorna. Jag ser dom knappt men tjejerna visar var dom är. Konstigt nog så är dom inte på dom utan tittar bara.

Matlusten är på topp, varför vet jag inte. Det är faktiskt detsamma med mig och Benny. Fast medan både jag och Benny har gått ner lite i vikt så har tjejerna gått upp. Idag väger Mini mer än sin mamma Lillan. Lillan väger 3750g och har på 1½ vecka gått upp med 119g. Mini väger 3760 och har under samma tid gått upp med 142g. Tycker jag är superbra.
Jag trodde att dom skulle börja fälla som sjutton nu när vi bor här i värmen men det gör dom inte.

Det är ju meningen att jag ska på utställningen med dom i Valencia i september. Men jag får inte ihop det med anmälningarna och jag får inget svar när jag har mailat och frågat dom. Sen så har jag ringt hotellet där vi i så fall skulle bo och där utställningen är men dom kan ingen engelska fast det står att dom ska kunna det. Jag ska se om jag kan få hjälp av en uppfödare här men jag vill inte ringa och tjata innan jag är själv. Vet hur jobbigt det är när man sitter i telefon ifall man har besök. Mer om det kommer ni säkert att få info om senare.


Lillan









Mini








2 kommentarer:

  1. Ni mår verkligen bara fint alla fyra! Så spännande det ska bli med din första spanska utställning!!! Jag har ju problem att fylla i våra svenska utställningsanmälningar ....

    SvaraRadera
  2. Ja katterna ser verkligen välmående ut. Fina foton du tagit. Ha det gott.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck