Sidor

måndag 21 juli 2014

Bestulen i San Pedro

Då har jag för första gången blivit bestulen....rånad....Så jävla surt. Jag skiter i pengarna som var i plånboken men resten....bankkorten och alla papper jag behöver från Sverige, mina papper här i Spanien (visserligen kopior men ändå) Och KÖRKORTET!!!!! Jag får inte köra utan körkort. Ringde till Transportstyrelsen för att beställa ett nytt men det sket sig då jag är skriven i Spanien nu och alltså behöver ett spanskt körkort. Behöver inte ta om det men måste ju beställa från svenska konsulatet, transportstyrelsen och sedan dom som fixar körkort här....Och det är väl något som kommer att ta tid Och om du undrar vad som hände. .....Vi var på marknaden i San Pedro. Tog ut pengarna som jag skulle betala med, lade ner plånboken i väskan igen och stängde. Gick fram och betalade och när jag skulle öppna väskan igen för att plocka ner det jag köpte var väskan öppen...och plånboken borta. Detta tog alltså inte ens 2 minuter. Dessutom så var det ingen väska som var lång utan jag hade den mer eller mindre under armen. Men jag kände INTE att det var någon där. Givetvis har jag spärrat mitt kort och jag har även varit hos polisen och gjort en anmälan. Ringde mitt försäkringsbolag men jag får inte tillbaka några pengar från dom, det hade jag bara fått om jag hade blivit rånad och nerslagen. Får endast igen pengar som jag kommer att lägga ut för ett nytt körkort. återigen....Jävligt surt. Men man lär sig så länge man lever.

Utöver detta som har hänt så har det varit bra dagar sedan Michaela och ungarna kom. Vi har varit vid havet och badat och vi har även badat flera gånger i poolen. Igår var vi på den stora marknaden i Torrevieja. Vi har varit ute och käkat gott. Och vi har städat. Inte lätt att ha barn som går runt och äter och det blir smulor överallt eller att dom tappar mat vid matbordet, eller att glassen rinner. Städa måste man och ta vatten över verandagolvet annars kommer det massor av myror och har vi otur även kackerlackor.


Vid havet i lördags











Lördag kväll var vi ute och käkade




Ett av stånden i Torrevieja




Lite av allt som fanns i San Pedro






Massor av fina bikinis







Detta handlade jag igår och idag

5 euros = 46,33



3 euro = 27,79




3,99 euro= 36,97





10 euro =92,66




2 euro styck =18,53




10 euro =92,66




5 euros = 46,33



1 kommentar:

  1. Den där gröna tunikan eller är det klänning? nå väl och den cerisa tröjan med linnet , Vill haaaaa. Väskan var inte fel den heller. Måste kolla hur mkt fraktkostnaden är från ditt bo till mig....

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck