Sidor

tisdag 7 augusti 2012

Lunas bebisar 11 veckor

11 veckor som har gått supersnabbt. Och denna veckan har det hänt så mycket när dom växer. Man kan nästan se dag för dag hur dom förändras i ansiktet. Och idag var dom så snälla alla och lät mig ta en massa bilder utan problem. Och idag (imorse) var alla med på noterna när jag plockade upp dom och höll på med morgonbestyren.
Dom har också under veckan fått vara nära Luna och ligga vid mjölkbaren, dock tror jag inte hon har mjölk utan dom ligger nog bara och gosar. MEN....Jag kan också se tendenserna till att hon börjar tröttna på dom. Hon kan inte göra som hon vill med dom för dom lyssnar verkligen inte på henne, det är fullt ös i dom små tassarna.
Fortfarande är dom helt galna i mat och där leder Roger fortfarande. Jag kan inte fatta att inte han ser ut som en liten fyrkantig låda...eller någon stor badboll. Var han får plats med all maten vet jag inte, han äter konstant...hela tiden. Och han äter allt.

Som sagt, det har blivit många bilder på alla bebisarna idag, finns som vanligt att se på min hemsida och så några som kommer här. Vikterna idag är då
Ricki 1120g +106g
Robert 1344g +117g
Roger 1342g +151g


Ricki








Robert 








Roger









Ett par filmer kommer också. Den första tog jag igår när vi väntade på Rogers matte och husse och den andra tog jag imorse





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck