Sidor

onsdag 29 augusti 2012

Livliga små krabater

Trots att det finns 4 tuttar som dom är på hela tiden, 2 på varje sida...sida vid sida.....så ska dom givetvis bråka om samma tutte. Känns lite som att det är just det som kallas för syskonkärlek. Och precis som Fjodor när han var så här liten så har Sean fått en liten käftsmäll av brorsan på ögat. När det hände Fjodor så var jag helt förstörd....Nu vet jag att det inte kommer att synas i takt med att han växer.Och det är typ bara lite på ögonlocket.

Nu har ju även Steve öppnat sina ögon jättemycket och idag kisade han inte så mycket som i måndags. Båda är så runda och goa, och jag tycker att dom är väldigt framåt. Ibland känns det som att dom vill växa upp fort.  Hade med mig kameran upp idag för att få lite nya bilder på dom. Varje gång som jag ser dom så smälter jag totalt...precis som med alla bebisar som jag har hemma :)


Sean





Steve





Fångade Fjodor på hans favvoplats....mitt på bordet




Sågen som jag skulle få av hyresvärden kom han med redan i måndags. Den är installerad och jag har testat att såga med den....SUPERDUPERBRA!!!!!!






1 kommentar:

  1. STARKT HA-begär på ALLA bilderna ... alltså jag menar det som du har fotograferat ... inte bilderna .... /kram från lätt förvirrad L.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck