Sidor

torsdag 16 augusti 2012

Luna löper...igen

så ja....det tog sig inte med Kurt förra löpet. Och då var det ju bara md Luna som jag såg att det blev en parning.Och jag skrev ju det att om hon går i löp igen då skulle jag para henne med Fjodor. Men det funkar inte. Jag kan inte ta hem Fjodor, det vet jag nu sen innan. Och att ta Luna upp till honom funkar inte alls för tillfället. Tindra ska ju ha bebisar och jag vill inte störa henne med att lämna en löphona som hon inte känner. Så hon har fått vara med Kurt idag. Om dom har parat sig eller inte vet jag inte, har inte varit inne i rummet och haft någon koll. Men även om hon inte blir parad så håller hon sig lugn iallafall.

När det gäller Priscilla så är jag fortfarande osäker, men det är väl ingenting där heller då antar jag. Det var ju 3 veckor för henne i tisdags men jag kunde inte se några hallontuttar på henne. Och när jag tittar nu så finns där fortfarande inget. Men hon har inte gått i löp igen. Och om hon nu går i löp igen så får hon vänta till slutet av augusti innan jag låter henne paras...annars kommer det bebisar till utställningen i Varberg och det vill jag inte....för den utställningen ska jag gå på. Detsamma gäller nu Luna. Hon får vara inne hos Kurt max till och med söndag...då om det blir något så kommer dom 4-5 dagar innan utställningen.

Jamie har gått ur sitt löp. Hon har varit inne hos Kurt men om det har varit någon parning har jag ingen aning om. Hon har verkligen varit i höglöp men Kurt har inte visat något intresse. Men jag har också märkt att när jag är här inne så vill han hellre att jag ska gosa med honom. Så kanske det har hänt något medan jag inte har varit här.


1 kommentar:

  1. ja se karlar. Han kanske behöver en tjej som inte är familj? så kankse han fattar att man kan hoppa på familjedamerna också???

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck