Sidor

söndag 28 februari 2010

Utslagna bebisar

är det här idag. Dom tycker nog säkert att det har varit mycket :-) Som vanligt så hade dom ju sitt race i förmiddags, och när dom vilade på eftermiddagen så fick Iggy och Ian besök från sina blivande familjer. Bägge familjerna kommer från Helsingborg och det slumpade sig så att dom kunde komma idag. Jag brukar tycka att det räcker om en bebis får besök, men det gick bra iallafall. Lagom att Iggys familj åkte hem så kom Ians, och då var dom så trötta så dom knappt kunde hålla ögonen öppna. Det spelade ingen roll vad jag försökte med....inte ens mjukost lyckades jag med. En liten stund lyckades Ian hålla sig vaken, sen så var det kört. Nu när klockan är över 19.00 är dom pigga igen, och busar för fullt i gästrummet........ Så med andra ord...nu är alla bebisarna tingade, och det känns så rätt med alla deras familjer.
Bebisarna kommer med all säkerhet bli trötta imorgon igen. Det är dax för ett nytt äventyr....deras första biltur, som så klart går till veterinären. Det är dax för den första vaccinationen. Kan tänka mig att det blir pipigt på vägen dit.
Idag när jag skulle titta efter temperaturen ute såg jag något i fönstret.....Trodde först att det var mellan fönstren, men noop.......det var utanför.....EN MYGGA...eller om det var en sån där långben, jag vet inte, men en insekt var det iallafall. Tog så klart kort på den. Tror dock inte att den kommer till att leva så värst länge, för även om vi har haft plusgrader här idag igen så skulle det bli kallare igen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck