Sidor

onsdag 24 februari 2010

Mayas bebisar 8 veckor



8 veckor....attans vad fort dom veckorna har gått.....nu har jag dom hemma i bara 4 veckor till. Inte kul alls. Veckan som har gått så har dom så klart lärt sig mer och mer. Man KAN få behålla sin mat för sig själv om man fräser tillräckligt högt......man KAN klättra uppför byxben.....man KAN klättra högt, och även komma ner. Dom lär sig saker så snabbt alltså. Trots att dom bara är 8 veckor så har dom minsann lärt sig att tigga......ånej......jag skämmer verkligen INTE bort dom :-) Dom senaste 3-4 dagarna så kommer dom till mig så snart jag öppnar kylskåpet eller skafferiet. Och så sätter dom sig och väntar....kommer det inget så lägger dom huvudet på sne, och jamar. Tycker att dom äter hela tiden. Igår så fick dom smaka på grytbitar för första gången.....alla fräste. Suzie är så klart med dom, men jag har märkt en sak på henne. Hon ska gärna leka lite med det goa som hon får innan hon äter upp det :-) Strimlad skinka har dom ju fått lite av varje dag nu i fem dagar......gottes tycker dom. Så vid vägningen idag tyckte jag det blev riktigt spännande.....har inte vägt någon sedan förra veckan....faktiskt :-)
Vikterna idag visar
Iggy 1001g +159g
Igor 979g + 160g
Ingrid 898g + 127g
Ian 1040g + 173g
Suzie är 16 veckor och väger 1805g, under veckans gång har hon gått upp 145g och Fjodor som snart är 9 månader väger 4120....har gått upp 90g. Och Tindra väger 3077, hon har gått upp 43g!!! Jag får nog, kanske, eventuellt ge upp hoppet om att Fjodor kommer att bli en stor maffig britt.
Som jag skrev igår så tog jag en massa fina bilder på bebisarna, och Suzie. Som vanligt hittar du dom på hemsidan. Idag så har jag filmat dom 1½ minut var, så idag blir det filmtajm :-) Har även uppdaterat sidan med planer.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck