Sidor

tisdag 23 februari 2010

Eric Dane

I dagens blogg kommer det bilder på Eric.....brorsan till Ellen och Eva som bor här hemma.....faktiskt även till Fjodor :-) Och när det dimper ner bilder på "bebisar" som har flyttat så blir jag som vanligt jätteglad. Jag har helt underbara kattungeköpare.
Idag så har det varit fotografering på Mayas bebisar. Och jag blev supernöjd. Det har varit fint väder med sol ute och då blir genast altanen lite varmare. Så jag tog ut korgen och fotade dom. Så kul att få bilder på bland annat Igor som ju har en tendens att blunda....eller kisa. Fina bilder blev det också på Suzie :-) När jag tog bilderna så var dom andra vuxna katterna instängda i vardagsrummet. Hade jag haft dom på altanen så hade det inte blivit några kort....Fjodor ska ju vara med överallt. Och håller jag på med vippan så har jag dom andra klättrandes på mig :-) Kan inte låta bli....EN bild på varje bebis kommer :-)
Idag så har jag också fått iväg anmälningarna till utställningen........skickade iväg 15 blanketter!!!!!! Inte alla var Tawalliskatter.....3 av dom hade andra stamnamn.....heheheh.....ja jag vet.....många Tawallis på utställningen blir det....IGEN :-) Förutom dom som jag har skrivit ut så kommer det andra också. (från Tawallis då) Och det är ju kul att det blir så många britter igen, vet med mig flera som kommer att anmäla. Hur som helst så var det skönt att få iväg dom. Jag har 2 kvar att skriva, Bosse (Tawalli's Heath Ledger) dom skulle bara kolla datum med arbete och så vidare......och så måste jag få tag på Michelle....hon hade ju tänkt ställa ut sin husis.
Jag höll faktiskt på att glömma av tiden nu....blev ju nästan en sen blogg. Men jag håller på med annat kul, nämligen lite sådant som ska följa med bebisarna vid deras flytt. Det är ju också en del av det hela som jag tycker är jättekul. Jag har haft hjälp vid skrivaren också....bebisarna har varit nyfikna över vad det är som låter.

Eric Dane




Iggy


Igor


Ingrid


Ian


Ian har en härlig stil när han sover :-)


Suzie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck