Sidor

söndag 7 februari 2010

Igor

gillar ju inte blötfoder.....inte dom andra bebisarna heller. Och då menar jag inte blötmaten som jag ger dom, utan om jag lägger torrfodret i blöt. Igor tycker nämligen att han minsann kan lägga torrisarna i blöt själv. Han kissar i skålen. Första gången såg jag det för några dagar sedan. Tänkte inte så mycket på det....tyckte bara han var duktig som åt torrisar, även om det var i en konstig ställning. Har nämligen 2 skålar vid varandra.......Han gick över den ena så att hans bakdel hamnade där....huvudet hamnade i den första skålen. Och....medan han åt i den ena, så kissade han i den andra. Inte konstigt alls att inte torrfodret tar slut lika fort som det brukar. Inte alla gillar nämligen Igors sätt att lägga dom i blöt. Så jag tog bort bägge skålarna, och började passa på honom när han kom ut i köket. Ett par gånger har han gått till dom andra skålarna, och jag har hunnit ta bort honom och vidare till toan....idag också. Jag vet inte vad det är som lockar dom till att kissa i torrisarna. Det är ju inte första gången som någon av kattungarna här har gjort det, det har nästan alltid varit en eller 2 bebisar i varje kull som har gjort så. Undrar om det är lukten som lockar dom. Dom har inte gått i dom torrisarna som dom vuxna äter, utan bara i BabyCat.
 
Jag glömde ju berätta igår att det var lite extra kul att det var Emilia och Christopher som var här igår. Dom hörde nämligen av sig förra året och var intresserade av Felicity, men hon var ju då reserverad och blev ju också tingad. Så kul att dom gillar bebisarna hos mig :-) Då Felicity var tingad så köpte dom en annan liten kizze, då en hane. Så Ingrid kommer framöver att bli mamma...och Ingrid kommer att få behålla namnet :-)
 
Idag så har jag ringt runt lite. Det är snart årsmöte för Hallandskatten, och att jag har ringt runt är för att jag har hand om valberedningen. Har varit kul att sitta och prata bort en stund. Var ju lite nervös för att behöva presentera mig, för även om jag känner dom flesta så kan jag inte alltid sätta namnen på ett speciellt ansikte. Hehehehe....ALLA visste vem jag var :-) Håller även på med planeringen inför parningar för detta året. Skriver inget om det än....vill ha klart på hemsidan först. Men det blir nog många överraskningar.....något som kanske ingen har räknat med. Och då menar jag inte valet av hanarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck