Sidor

måndag 8 februari 2010

Flisan & Kompiz

eller som dom heter i stamtavlan Tawalli's Felicity Huffmann & Tawalli's Frank Sinatra fick jag bilder på igår, och dom kommer så klart på bloggen idag. Dom har växt till sig riktigt bra, och det är så kul att få bilder. Jag lovar, att få mail från kattungeköparna livar upp en jättemycket. Det är kul att följa deras utveckling. Kan också berätta att Mayas syster Dina (Tawalli's Dina Meyer) fick den 29 januari 4 stora och fina pojkar. Pappan till ungarna är Pysen :-) Vill inte ta bilder från Anneli, men ni kan gå in och kolla på bebisarna på Annelis blogg.
Idag så var jag ute en stund med katterna, och försökte ta lite bilder. Dom blev väl lite sisådär. Trots att det är så ljust ute så blev en del bilder riktigt mörka. Dessutom så ville Tindra inte alls vara med på noterna och inte dom andra katterna heller för den delen, det blev bara Fjodor och Tindra som fotades.
Bebisarna är det fullt ös på idag. Förutom att Igor kan klättra så kom dom andra på idag att det kunde dom också. Och dom är så snabba så man hinner inte riktigt med. Tar jag ner dom så klättrar dom upp lika snabbt igen. Dom är uppe i dom stora klösarna nu :-) Och idag så fick dom smaka på skinka för första gången.....kan lova att dom åt rätt så mycket av det. Suzie gillade det också, och när hon var klar så hade hon bulor som pekade ut från magen. Suzie ja.......nu är hon ju riktigt bra kompis med bebisarna, inget fräs alls. Men jag vet inte vilket av det jag gillade mest.....att hon fräste eller som nu leker med dom....dom flyger nämligen som små vantar i luften när hon sätter igång och leker för fullt. Bebisarna har börjat tjatta efter vippor nu också.


Först ut kommer Flisan


Och här kommer Kompiz



Några bilder på Tindra


Fjodor


Suzie


Ian

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck