Sidor

måndag 1 februari 2010

George Clooney

fick jag bilder på för ett par dagar sedan. Tänkte ju att jag skulle ha satt ut dom igår, men så blev det ju inte för jag tog ju kort på Suzie. Men korten kommer idag istället, och det går ju lika bra. Den andra katten kallas för Sam, även han en Brittisk korthår och kommer frånKnallåsen's. För den som har glömt det så är det George som är choklad till färgen :-)
 
Idag så har jag öppnat upp för bebisarna. Tycker att rummet dom är i känns för litet. Här finns ju då allt, leksaker, matskålar och toalådor. Dessutom så tyckte jag så synd om dom igår kväll när dom satt alla och pep för att dom hörde oss på andra sidan. Och ut promenerade dom med svansen stående rätt upp.....inte det minsta rädda...istället jättenyfikna på vad som fanns. Tidigare när jag har släppt ut bebisar så har dom bara hållit sig i vardagsrummet, men dessa små har varit överallt.....dom har till och med lyckats med konststycket att tigga till sig en bit ost. Och när dom blev trötta så lade dom sig under soffbordet där jag hade placerat ut lite filtar. Med dom låg Fjodor.......inget oväntat :-)
 
Det har gått jättebra med Suzie. Först när vi gick och lade oss igår kväll morrade Eva lite åt henne. Och då tyckte jag att vi skulle stänga dörren och att Suzie skulle få sova hos oss. Tänkte på att hon skulle få en lugn natt med sömn....mmmmm.......även vi då. Och hon busade lite en stund, och sedan så lade hon sig mellan mig och Benny uppe vid våra huvuden, och där låg hon och sov hela natten. När jag vaknade imorse för att jag var tvungen att gå på toa tyckte jag att det var lika bra att gå upp och ta med mig Suzie...som fortfarande sov. Vi har ju ingen toalåda i sovrummet och hon fick följa med mig.
 
Lite morr från Maya idag också, och mindre från Eva....annars är det helt lugnt med dom andra. Men det är mycket morr från Suzie när någon av bebisarna kommer för nära.....emellanåt räcker det om hon ser någon. Hon är en väldigt kelen liten kisse och vill vara med överallt. Inte alls likt paddor att vilja gosa så mycket :-)
 
Ifall någon har lust för ett gott skratt så kan jag berätta min miss idag. Jag skulle laga till mat....idag fick det bli potatismos och korv.....lätt och snabbt att tillaga. Fast det kunde ha slutat med att jag aldrig någonsin hade ätit mos igen. När allting var klart och jag skulle göra moset (pulvermos) så hade jag en öppen påse som jag tyckte att jag skulle ta. Jag höll på med vispen ur den första påsen, och så tog jag den som var öppen. Men det hände inget....såg bara blaffigt ut, så jag hällde på mer....samma sak. Då tyckte jag att det luktade konstig....inte alls så som mos brukar göra. Men jag kände igen lukten.....mjölkersättning till kattungar. Det var ju påsen med ersättning som jag fick när jag var och snittade Maya...jag har totalt glömt av den. Det såg typ ut som klister som man har på tapeter :-) Jaja.......vi hann ju inte äta av det som tur väl var. Men det blev till att sätta sig i bilen och åka ner och köpa nytt för det tog liksom slut här hemma.
 
 
Tack Malin & Sara för bilderna och uppdateringen :-)
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck