Sidor

lördag 28 januari 2017

Zira 3 veckor och kattungar väntas

Idag har Zira gått 3 veckor. Och jodå, hon ska ha bebisar. Hallontuttarna såg jag redan i torsdags och idag är dom ännu mer markerade. Redan i början av veckan tyckte jag till och med att jag såg en lite bula. Och så var det förra gången också. Hoppas dock på att det inte är lika många, 6 bebisar tog mycket på henne och även mig då jag fick nappa. Ziras bröstvårtor var ju då inte heller så stora, gick nästan inåt. Känns bra nu när dom är lite större. Men det beror ju säkert på att hon redan har haft en kull som har suttat på dom.

Hon går här och är nästan som vanligt. Sover redan mer om dagarna. Just nu tänker hon på Frej och letar efter honom. Riktigt letar alltså. Men han kommer ju ut till henne imorgon. Han har dambesök som har resulterat  i parningar. Sen får vi ju se om det har tagit sig. Vikten på Zira är idag 4417g och hon har under veckan gått upp med 151g, sammanlagt innan parningen 339g. Nu är hon till och med 79g över än vad hon var när hon åkte till Frej på juldagen.

Några få av er känner redan till det. En del av er har kanske klurat ut det redan. Men jag kan nu med stolthet berätta att Frej är min. Köpte honom 30 december och nu när allt är klart kan jag ju få skryta lite om att denna underbara katt är min. Jag vet, det skulle inte vara något långhår här och det skulle inte vara någon hane. Men efter att ha träffat Frej så föll jag som en fura. För mig är han allt jag kan önska mig. Min fina fina gosse.

2 kommentarer:

  1. Jippi så roligt Grattis!
    Tussen är så fin.

    SvaraRadera
  2. Hihihi.. Känner igen det där, skulle inte ha.... Nu sitter jag med två långhår som jag inte skulle ha.
    Lyckost. Frej verkar vara en underbar katt.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck