Sidor

söndag 29 januari 2017

Otrogen man

Idag så fick Zira och Frej äntligen träffas igen efter att ha varit frånskilda i 3 dagar. Hon har under dessa dagar letat efter honom, ropat och tittat anklagande på mig. Önskar så att jag hade mobilkameran igång.
-VAR har du varit? Va, i 3 hela dagar har jag väntat på dig!!
Frej fick en total utskällning av henne, bokstavligt talat. Inga jamanden eller kuttrande. Nä, det var typ huggande jamljud, så jag kunde tydligt höra att han fick sig en utskällning.
-Och jag känner det på lukten, du har träffat en annan!!!
-Såja gumman, finns inget att bli upprör över, nu är jag ju här. Och jag älskar baaaaaaraaaaaaaa dig. Frej pussar/tvättar henne på huvudet och kuttrandet tar vid.
-Okej, jag förlåter dig. Zira var lättflörtad.

Allt detta tog knappt en minut. Zira blev med en gång mycket lugnare och gick och lade sig under sängen i sin bädd och i vanlig ordning så lunkade Frej efter och lade sig bredvid. När jag själv hade vaknat efter lite vila låg båda hos mig i sängen. Det känns så otroligt skönt att Zira har sällskap av Frej. Under dessa dagar har hon verkligen protesterat på flera olika vis, främst genom att pilla på sådant som hon vet att hon inte får. Älskade unge.

Imorgon ska jag börja möblera om lite. Får hem 2 nya skåp på torsdag så hyllan som är vid den väggen ska, eventuellt, in i sovrummet. Egentligen vill jag kasta det på tippen men jag behöver utrymmet med lådorna. I och för sig så har det nya en massa förvaring, men nääää. Jag vet inte, har inte bestämt mig än. Den ena överdelen har ju ett skåp med glas och jag har en massa glas där som jag inte vet vad jag ska göra med. Fast jag borde väl sortera ut igen det som jag inte använder och sälja det. Har ju blå glas som jag aldrig har använt. Gillar ju blå färg och köpte dessa  för snart 20 år. Och när jag ser det i skrift. 20 år.....där dom bara har hängt med vid olika flyttar och sen tillbaka in i skåpet. Nä, jag ska ta och sälja dom. Ett av vinglasen gick sönder för något år sedan vid flytt. Så det är 5 vinglad, 6 dricksglas och 6 snapsglas. Utöver det en värmeljushållare



Dom nya byråerna ser ut så här. Kommer bli så kul att möblera efter dom. En hel vägg ledig. Kommer nog att se större ut.


2 kommentarer:

  1. Kommer att blir så snyggt och sälja efter 20 år av att hänga med verkar heeelt ok.

    SvaraRadera
  2. Ser ut som malm byrå, vi ska köpa några till sovrummet... håller också på att plocka bort och sälja/skänka. Ev ska vi ta över svärfars hus om ett par år så det är bäst att börja röja i tid...

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck