Sidor

torsdag 19 januari 2017

Första promenaden

Ja, idag var  det första promenaden för mig på väldigt väldigt länge. Senast var väl i Spanien och det är ju 2½ år sen. Tänkte bara gå från mig och ut till Varbergsvägen och givetvis tillbaka igen. Men när jag väl kom dit så kändes det så meningslöst, blev ju liksom inte ens andfått. Och fötterna kändes ok så jag fortsatte. Väl hemma igen så flåsade jag och svetten rann. Det var riktigt jobbigt. Sammanlagt var jag ute i 40 minuter och lyckades ta mig 3,69km. Jag skaffade appen Runkeeper. Tänkte publicera det på FB men något blev galet och jag lyckades inte få ut själva rundan. Förhoppningsvis krälar jag inte i morgon utan klarar av att gå ut på en promenad imorgon igen. Och får väl se om jag lyckas bättre med denna appen. Kändes faktiskt lite roligare när man kunde se hur långt man hade gått på den tiden och hur många kalorier jag brände. Ifall det är mycket eller inte men jag brände iallafall 207 kalorier.

Lunchen blev  intagen för en liten stund sedan. Idag blev det Viktväktarnas champinjonsoppa. Tar deras produkter till lunch alltså, orkar inte stå och laga mat hela dagarna. Till det blev det tunnbröd (med surdeg) och lite kyckling/curryröra. Gott och mättande. Kommer att dra ner på kcal, dom 1500 dom rekommenderar blir för mycket för mig, får ju ont i magen för att jag äter upp allt. Börjar dra ner till runt 1300 från och med idag. Imorgon är det ju fastedag sås då blir det bara 500. Känns att det behövs med mindre mat. Och imorgon är det ju 1 vecka sedan jag startade, ska bli kul att se vad vågen visar.

Förutom bilden på min lunch idag kommer också min middag igår. Jag vet, jag sa inga bilder. Men lägger ut iallafall. Igår blev det kycklingfilé i thai curry sås och lite grönsaker till middag




Champinjonsoppa till lunch idag




Och så här ser det ut på kvällarna. Gos med grabben som inte går ur famnen i första taget. 







2 kommentarer:

  1. Vilken tur du har som fick en sån mysbulle. Duktig jobbat. Första promenad för mig var 10 min.

    SvaraRadera
  2. Ser samma fenomen hos andra av Lenas katter. De ligger där i knät och låter sig noppas (tovor) och inte vill de går ur knät heller.
    Heja Syrran. Stolt över dig. Häng i bara

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck