Sidor

fredag 8 november 2019

9 dagar

Jaha, då har det gått 9 dagar sedan jag bloggade. Tycker att dagarna segar sig fram. Sedan jag bloggade sist har jag lagat en massa mat och fryst in. Har fyllt min frys både här inne i köket och ute i förrådet. Har dessutom gjort 112 matlådor till min kusin. Lika bra att ha det gjort. Och det känns bra nu när allt är klart. Tur att jag gillar att laga mat.
Ända sedan i måndags har jag mått jättekonstigt. Illamående hela dagarna. I onsdags typ kollapsade jag. Låg och sov mestadelen av dagen. Illamåendet och yrseln med den gjorde att jag knappt ville gå upp. Men var ju så klart  uppe och käkade. Igår var det betydligt bättre. Kände av illamåendet bara ett par gånger och gick och lade mig direkt. Efter cirka 30 minuter var illamåendet borta. Nu på morgonen kunde jag känna något vara på väg så jag gick och lade mig i soffan direkt.

I tisdags var jag i Värnamo och gjorde MR röntgen. Dom ville ha koll på öronen med. Det är ju den behandlingen jag påbörjade innan jag fick veta att jag har cancer. Allt det andra som dom har gjort med bland annat röntgen, då har inte visat något fel någonstans. Nu så här i efterhand så tror jag att det har med min cancer att göra. Återstår att se ifall jag har rätt. Det är rätt så mycket läkare för mig den sista tiden. Bara på 1½ månad har jag kommit upp i högkostnadskortet igen. Har även varit uppe hos sjukgymnasten för att se ifall jag kan få någon som helst hjälp med min högra axel/överdel av armen. Har ju så ont dygnet runt och min läkare trodde att allt som jag går igenom nu har gjort att värken blivit värre. Sjukgymnasten som hade hand om mig hade en liten teori om vad det kunde vara för fel. Kände och klämde lite och skickade remiss till läkaren våningen under. Där var jag dagen efter och fick en kortisonspruta. Och jag tror ingen känner sådan lycka som jag gör just nu. Har absolut inte det minsta ont efter att han gav mig sprutan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck