Sidor

tisdag 12 november 2019

Helt sanslöst underbart

Det är ju tur att det finns några ljusglimtar i min tillvaro. För annars är det ju rätt så dimmigt för tillfället. För 12 dagar sen var jag ju och tog en kortisonspruta mot min värk i höger arm/axel. Och det gav resultat med en gång. Jag har ju inte den rörligheten som när jag var bra i den. Men jag kan röra den utan att få kramp på grund av värken. Men det ska ju inte bara vara bra. Dagen efter sprutan så började jag må illa och vara riktigt yr i huvudet. Och har varit det varje dag sedan sprutan. Så här i efterhand kommer jag ihåg att jag reagerade likadant där jag fick kortisonspruta tidigare. Läkaren ska ringa mig under förmiddagen så ska jag se ifall jag kan få något mot det. Men det är inte det som är helt underbart sanslöst.

Jag bara måste ju blogga och berätta att jag idag har nått mitt mål på vågen. Målet var 70kg, bara det var stort för mig. Kan inte ens komma ihåg när jag var där senast. Och jag kan absolut inte komma ihåg när jag var under 70kg senast. Kan ha varit för cirka 25 år sedan. För imorse när jag vägde mig visade vågen 69.6kg. Det ni!!!! Satan vad jag är duktig.
Nu kanske jag skulle lägga ner det med vikten men vet att jag inte kommer att göra det. Tillagade ju över 100 matlådor förra veckan. Och njaaaaaaaa, det hade kanske inte gjort så mycket OM jag kan lyckas med att gå ner 5kg till. Så jag kör vidare. Hur som helst, dagens datum glömmer jag nog inte iallafall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck