Sidor

söndag 24 november 2019

Jag är kändis!!!

För 1½ månad sedan blev jag kontaktad via mail av en kille som heter Filip. Kopierar det som han skrev till mig.

Hej Lotta!
Jag heter Filip och är redaktör på Viktklubb. Vi har med glädje kunnat följa din resa via dina inlägg på Facebook och är mäkta imponerade!
Så pass imponerade att vi tror du skulle vara en perfekt inspiration till andra människor som vill göra samma resa som du. Vi tror att din drivkraft kan sprida sig till fler!

Därför skulle vi väldigt gärna intervjua dig så du kan dela med dig av dina tankar och visa upp ditt resultat. Vad tror du om det?

Återkom gärna till mig här på Facebook vid intresse, så bokar vi in en tid för en telefonintervju. 
Tusen tack på förhand för återkoppling! Mvh, Filip på Viktklubb

Av bara farten så trodde jag att det var spam på ett eller annat sätt. Jag menar.....HUR hittade han just mig av alla som är medlemmar på Viktklubb. Viktklubb där jag alltså loggar allting jag äter varje dag sedan i februari. Jag har varit på väg, helt ärligt att inte vara med redan i somras då pengarna tryter för mig. Men jag anmälde mig istället för 1 års abonnemang då det blev lite billigare för mig att vara med. Har varit inne och "kladdat" lite i deras mötesplats. För givetvis är jag ju stolt som fasiken över vad  jag har åstadkommit. Att gå ner 25kg tar på krafterna ibland. Men bara ibland och det är när jag blir så där otroligt godis och glassugen. Jag har lyckats hålla mig ifrån ändå. Förutom då dom 8 veckorna när jag fick mitt cancerbesked. Då jag kände att det liksom kunde kvitta. Men sen så tog jag ju och satte igång igen och det gick kanon. Att komma under 70kg som jag gjorde för cirka 4 veckor sedan gjorde mig verkligen stolt över mig själv.

Hur som helst så svarade jag på mailet från denna Filip. Och det var alltså på riktigt. Fast det spelade ingen roll för mig just då för jag var fortfarande tveksam. Jag av alla!!!! Han ville alltså intervjua mig. Och helt ärligt, jag trodde fortfarande att det var spam allt rörde sig om. Men nu var det ju så att jag har absolut inget att dölja angående mig vikt så ville han fråga något och få svar så skulle han få det. Och det var inget spam.

Varje morgon går jag in på Aftonbladets sida för att hålla mig uppdaterad om vad som händer. I morse när jag kollade var det plötsligt någon som dök upp som jag kände. Alltså, jag fattade inte direkt att det där är ju jag. Och jag hade inte fattat under intervjun att jag skulle vara med i Aftonbladet. (Du får skrolla neråt till mitten ungefär om du vill se)Så det var en trevlig överraskning. Där länkar dom även till Viktklubben och hela intervjun med mig. 

Givetvis gör jag lite reklam för Viktklubben nu. Men jag rekommenderar på riktigt allt som dom har att erbjuda. Massor av kanongoda recept. Och om man på fullaste allvar vill gå ner i vikt så är Viktklubb kanonbra eftersom man kan räkna ut precis hur många kalorier man får i sig. Varierad mat och få kolla på allt som är gott men billigt i just kalorier. Mycket av grönsakerna och frukterna har jag aldrig ens smakat innan jag gick med. Jag var ju som sagt med för 2 år sedan också. Och när jag hade nått målvikten slutade jag räkna. Och det tog bara 2 år att komma upp i nästan samma vikt igen. Men man ska aldrig ge upp. Och som  jag sa under intervjun.. "Gör detta för din egna skull, inte för andras"
Och sista men inte minst. Är just du intresserad av att testa, gör det!!!! Inte för andras skull utan för din egna.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck