Sidor

lördag 14 januari 2012

Utställning & Vårstädning

Då var jag klar. Jag vet att det är tidigt...mycket tidigt till och med. Men jag är klar med min vårstädning. Tog "bara" 6 dagar. Jag är inte alls lika snabb i svängarna som jag var för några år sedan när det tog 1 dag...max2. Är ju liksom inte lika rörlig längre på grund av värken. Att jag gjorde berodde på att jag främst var rastlös och att bara sitta och rulla tummarna går inte. Detta skulle ju göras ändå längre fram. Brukar ju ta det på hösten också men då jag hade bebbar förra hösten blev det liksom inte av. Hur som helst så är det superskönt att det är gjort :-)

Planerna inför årets utställningar är mer eller mindre klara. Anmälningarna för mars i Varberg är skickade och jag kommer att ta med mig Fjodor, Kurt, Luna, Priscilla och Olivia. Jag var nära på att anmäla Tindra med, men nä. Jag har ju inte tänkt ställa henne mer. Även om hon är superfin nu. Jamie får inte följa med för jag tycker hon är ful för tillfället. Alltså inte ful så, men för en utställning. Hon som i vanliga fall har små satta öron och har varit stor är helt ur gängorna ut. Stora öron och ett litet huvud. Fast jag kan trösta mig med att hon hela tiden har följt i Tindras spår...väldigt lik sin mamma. Och blir hon så som Tindra är nu så blir jag glad.

Planerar också att åka till Uppsala i maj, behöver "bara" hitta ett ställe att bo på för jag har inte råd att bo på hotell. Men jag tror att det kommer att lösa sig. Dit tar jag med mig Fjodor, Kurt och småtjejerna Priscilla och Olivia. Sedan är det lugnt ända fram till september. Då blir det Drammen i Norge med Fjodor och Kurt. Och går allting som planerat så blir Fjodor Europa Champion på söndagen där i Norge. Och Kurt Internationell Champion. Men det är ju bara om dom får sina cert. Hur allting än blir så är det roligt att planera, och jag längtar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck