Sidor

lördag 7 januari 2012

Finfina saker

I morse så höll jag på att "jobba" med en annons till en tjej som har stamnamnet Västkustpärlan...hon har rasen Sphynx. Hon ville gärna ha pärlor med i bilden så jag var ute och googlade efter något lämpligt. Givetvis...GIVETVIS...kommer man ju även in på en massa andra roliga sidor. Hittade en hel del som jag skulle vilja ha. I julas så fick jag ju en aromalampa med tillhörande vaxkaka. Luktade helt underbart och jag beställde fler vaxkakor på nätet. Denna som jag fick har jag på fläkten och jag ville ha en hängande som jag kan ha hängandes på toan, beställde då även en sådan. Jag vill ha ytterligare 2 och det är sådana som kan hänga på väggen. Kommer att beställa det framöver när kassan tillåter.

I torsdags när jag var hos veterinären så åkte jag förbi hos Mia och tog en kopp kaffe. Då såg jag också något som jag tyckte var SÅ SNYGGT!!! Hon hade en stor vit ljuslykta på fönstret och en sådan skulle jag ju också vilja ha. Fylla botten med en massa fina småstenar :-) skulle bli hur fint som helst. Hittade ingen sådan ute på nätet men nu när jag bloggade så satte Mia ut en bild på sin (så jag snodde den från henne)

Den här har jag hängandes på toan



Och jag vill ha 2 sådana här.



Hittade supersnygga värmeljushållare. Vill gärna ha dom men kommer inte att köpa dom , priset är 349:-



Snyggt i glas





Vägghållare för kruka...så snygg



Gillar så klart denna också



Och så skärbräda....den vill jag jättegärna ha



Här är Mias ljuslykta





1 kommentar:

  1. Hejhopp vilka schyssta grejer du hittat!!...I synnerhet ljuslyktan..fniss,fniss!! De där aromabrännarna i smide hittar du billigare på myshandla.se....endast 169:- styck!! Bara ett litet tips...där finns massa annat för billig peng, där köper jag alla mina rökelser tex. //kramiz

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck