Sidor

söndag 1 januari 2012

Priscilla & Patrick 5 månader

Får börja min blogg idag med att önska er alla en god fortsättning på det nya året. Och sen är väl en liten ursäkt på sin plats....Ber om ursäkt att jag inte har bloggat något sen förra året ;) Ska försöka skärpa mig.

Idag har vi alltså 5-månaders kalas för Patrick och Priscilla. Och jag fick en sådan där liten waow-kabong känsla när jag vägde Patrick. Idag är det ju 1 månad sedan som han flyttade hem igen, liten och tanig. Och på denna månaden så har han vuxit till sig precis så som jag önskade. Nu väger han mer än Priscilla. Eller vad säger ni när jag berättar att han under 1 månad  har gått upp med över 1 kg,  han har alltså gått upp med 1016g. Idag väger han 2940g. Han börjar biffa till sig, och hans päls börjar bli riktigt bra igen.

Priscilla väger idag 2815g och hon i sin tur har gått upp med 680g under denna månaden. Tänk......hon väger bara 35g mindre än vad Luna gjorde när hon fyllde 1år. Och imorgon, eller ja...iallafall den kommande veckan kommer hon att gå om Luna i vikt.

Den översta bilden är tagen när Patrick kom hem till oss igen, den understa tog jag igår. Jag tycker mig se en klar förändring :-)




1 kommentar:

  1. Ja ,jösses vilken skillnad!!! Han är ju verkligen kanonfin nu!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck