Sidor

lördag 21 januari 2012

Mina små tjejer

är ju faktiskt inte så små längre. Har tagit lite nya bilder på dom idag och även vägt dom...som vanligt.

Luna har blivit mer och mer tillgiven och är framme mycket mer nu sedan Suzie flyttade. Jag saknar så klart Suzie hur mycket som helst men jag vet också att hon har det bra och det fungerar superbra i familjen. Sm¨å rapporter om att hon är supergosig och jättetrevlig katt. Trodde heller inget annat, men hon funkade ju tyvärr inte med dom som jag har hemma. Tillbaka till Luna då. Hon kommer upp till mig allt som oftast nu. Det enda som gör mig lite förbryllad är att hon inte äter så bra som jag skulle önska, hon är inget matvrak om man säger så. Visst ökar hon i vikt men det rör sig bara om några fjuttiga gram i veckan.

Även Priscilla och Olivia har ju blivit lugnare nu när det gäller maten. Nästan så jag skulle kunna tro att dom var sjuka. Och nej, det är dom inte. Men speciellt Olivia som har ätit allt i tid och otid är inte på oss om maten så som hon var för bara 3-4 veckor sedan. Likaså då Priscilla. Som exempel så fick dom räkor idag. Tog väl kanske bara en var sedan gick dom. Ost som dom bara älskar båda rörde dom inte ens. Kurt var ju likadan, vräkte i sig allt han kom över. Idag vägrar han ju äta annat än torrfoder. Luna har aldrig tagit en räka här, inte heller någon ostbit. Vikten på dom idag är
Luna snart 13 månader 2858g
Priscilla 5½ månad 2917g
Olivia 5½ månad (9 dagar yngre än Priscilla) 2630g
ska bli kul att se vad Olivia väger om 9 dagar :-)

När det gäller utställningen i mars så har jag anmält Tindra också. Kan inte låta bli för hon är riktigt vacker nu. Och jag har anmält Jamie också men hon ska bara med som sällskap. Tycker synd om henne om hon ska behöva vara ensam hemma hela tiden. Givetvis med mamma som ser efter henne men ändå. Så hon ska vara med. Blir ju liksom lite träning för henne också så hon inte kommer ifrån. Ser framemot mars utställning som bara den.

Luna







Priscilla







Olivia






2 kommentarer:

  1. Vilka vackra bilder!! Bullen var likadan när han var liten, åt allt han fick eller kom över...men det avtog när han blev äldre och nu äter han nästan bara torrisar ibland kan han smaka på blötfodret men ytterst sällan. Bella har aldrig varit ett matvrak, däremot LiLo kanske ska lugna ner sig lite på den fronten om hon inte har tänkt att bl en jättebritt förstås ;)..Naschi äter oxå väldigt bra ,men hon inser i allafall sina begränsningar ;) // Kramiz

    SvaraRadera
  2. Vilka läckerbitar! Pojkarna här hemma är MATVRAK medan flickorna, Mia o Linda, är lite mer sparsmakade ... Jag tycker nog att Linda börjar ta för sig lite mer i matväg ... har ju varit så orolig att hon inte ökar i vikt sen i oktober. Å hör du Mia, det är klart att LiLo ska bli en jättebritt ... Kramisar på er alla!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck