Sidor

lördag 25 maj 2019

Målvikten nådd

Så är det!!! Och jag visste ju att om jag bara höll mig till mina kcal så skulle jag klara det. Att vara med i Viktklubben är jag mer än nöjd med. Trots att det kostar mig 199:- i månaden för att jag ska kunna logga allt jag äter. Men är nödvändigt för mig eftersom jag inte har en chans att räkna ut det bara så där.

Jag satte målvikten till 75kg och det nådde jag igår. Och det innebär att jag har gått ner 18,8kg på 15 veckor och 4 dagar. Magomfånget har minskat med 21cm. Jag blir skitglad när jag ser tomrummet som blir när jag lägger måttbandet på dom 120cm som det var från början. Svårt att förklara, men om du själv tar ett måttband och lägger till 21cm utöver omfånget som du har nu så ser du tydligare vad jag menar. Enligt mitt BMI så behöver jag gå ner ytterligare 5kg för att få normalvikt för  min längd....och så vidare. Just nu säger BMI:et att jag är överviktig. Men jag är faktiskt skitnöjd. Och kan inte bestämma mig ifall jag ska fortsätta lite till eller att nu försöka hålla denna vikten som jag har. Jag kan ju typ se var just dom kilona sitter och det är magen. Som är svårast att få bort. Allt det andra på min kropp syns tydligt att det har blivit mindre.
För cirka 2 år sedan lade jag ut samma vikt jag ville gå ner till som nu. Men gav upp när jag vägde 76,5kg. Hade då gått ner över 20kg och tyckte att det räckte. Hur som helst så ska jag verkligen försöka att inte börja äta en massa godis och glass framöver, för att inte tala om alla jordnötter som jag tokälskar. Och jag ska försöka att hålla mig till att äta måltiderna som jag äter nu, frukost, lunch och middag.

Var iväg och bowlade igår. Hade för avsikt att iallafall försöka spela 1 serie. Men det kändes bra och det blev 4 hela serier. Det kändes alltså bra då. Natten som har varit har det inte blivit mycket sömn på grund av all värk. Så den timmen som jag hade kul var inte det minsta värt det. Skulle ha hållit mig till 1 serie iallafall för säkerhets skull . Nu lär det ju dröja igen innan jag kommer iväg igen. Men kanske lika bra det.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck