Sidor

måndag 27 maj 2019

Lite irriterande

Så är det. Jag är lite smått irriterad över mig själv.Har kollat bakåt i bloggen för att hitta lite uppgifter som jag vill ha. Detta då angående förra gången jag var med i VK. Men jag slutade blogga om det efter att jag hade gått ner 20kg. Så jag har ingen aning om vad som hände...eftersom jag för allt i världen inte kan komma ihåg det. Och det är ju så att min blogg har jag just för att skriva ner saker som jag vill komma ihåg. Men jag har för mig, tror jag, att jag slutade med bantningen då. Gick ur VK främst då jag tyckte att 199:- var dyrt att betala varje månad bara för att hålla koll på hur många kcal man får i sig.

Idag har jag alltså kört 5:2 metoden i Viktklubb i 16 veckor. Målvikten jag satte var 75kg vilket jag uppnådde för ett par dagar sedan. VK hade räknat ut att jag skulle nå den vikten den 11 juni. Måndagar fyller jag i min vikt vilket ju är idag. Jag har under helgen funderat som sjutton på hur jag ska  göra nu. Ska ju egentligen ändra mitt program som man gör när man når målvikten. Om jag ska hålla "nollan" nu, antingen med samma metod som jag gör nu med 2 fastedagar eller om jag ska äta lika mycket varje dag. Eller om jag ska fortsätta ner något kilo till. För enligt mitt BMI, som jag egentligen skiter totalt i så är jag ju fortfarande fet, jag behöver enligt dom gå ner ytterligare 5kg.  Men som jag nu har skrivit så många gånger så är det magen som fortfarande det är kvar av. Resten är ju faktiskt smalt. Både benen och armarna är väldigt tunna. Rumpan  har försvunnit likaså tuttarna. Midjan som jag har nu har jag inte haft på flera flera år, inte ens förra gången jag bantade. Och visst är det kul att se skillnaden!!! Och lika kul när jag träffar folk som ger mig en massa komplimanger. Hur som helst, idag väger jag 74.7kg och har gått ner 19,1kg. Magen har minskat med 22cm

Det finns en massa positivt med att jag har gått ner. Det är ju betydligt lättare för mig att röra mig fritt, jag blir inte andfådd efter 5 minuter. Jag har inte lika ont i kroppen av min fibro och allt det andra vilket jag tror beror på endast viktnedgången. Jag har blivit mycket piggare och vet inte riktigt var jag ska göra av all min nya energi. Att kunna se sig själv  i spegeln och för en gångs skull må bra av det, det är nog det som slår allt. Tycker det är skitkul att få klä upp mig och sminka  mig. Trots att jag bara går här hemma och skrotar.

Men.....Det finns givetvis lite negativt i det också. Mitt största problem just nu är att jag fryser. Inte varje dag. Men ibland har jag på mig massor av kläder, varma tröjor, dubbla sockor och filt över mig...och fryser så jag skakar iallafall. Igår var det en sådan skitdag. 15 grader ute så helt ok. Vi grillade och jag satt fullt påpälsad. Frös fast jag stod vid grillen. Under hela dagen hade jag dessutom väldigt många yrselattacker vilket får mig att bli skittrött. Så under 2 omgångar låg jag i sängen och sov 2 timmar åt gången. Så inte mycket gjort igår.
Just nu känner jag mig betydligt bättre. Så om det inte blir ändringar i måendet ska jag gå igenom min garderob idag och plocka ut allt det som är för stort. Har ju liksom bara slängt tillbaka allt som jag skulle haft på mig och som är för stort. Känns som att det skulle behövas en ny runda till Ullared. Dom har fått in massor av snygga kläder såg jag senast jag var där (förra veckan)

Måste ju visa klänningarna som jag köpte sist i Ullared. Tokälskar dom



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck