Sidor

söndag 21 oktober 2018

Operation

Ända sedan i torsdags har jag haft svårt att slappna av. Det efter att ortopeden ringde upp mig. På fredag som kommer ska jag operera axeln. Det var Mikaela som ringde, samma läkare som jag hade när jag var inne akut på akuten och det var även hon som skickade remissen till MR. Hon sa även att det inte bara var en muskelsena som var av utan det var två. Dom skulle höra av sig senare i veckan med mera info och även tiden som jag ska vara där.
I torsdags kväll fick jag även veta att Lena som har Brembo britter gick bort kvällen innan, hon somnade in efter en tids kamp mot sin cancer. Så fruktansvärt tråkigt. Mina tankar går till hennes barn, vet att dom har det jobbigt nu. Styrkekramar till hela familjen.

När jag känner mig så här stressad måste jag bara ha något att göra. Men vad? Har absolut inget att göra här hemma. Så jag gick ner till Mia sent igår eftermiddag och frågade om hon behövde hjälp med något. Så där var vi och pysslade lite. Båda med värk men med hjälp av varandra fixade vi lite iallafall. Så jag hade lite annat att tänka på för en stund iallafall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck