Sidor

lördag 27 oktober 2018

Dagen efter

Då sitter jag här med lagad axel. Förhoppningsvis. Nattens sömn är inget att hurra för, satt/låg i soffan, var väldigt obehagligt. Detta då vänster arm ligger i mitella. Trots att jag hade tagit sömntabletter kunde jag inte somna. Men lyckades till slut, så jag har iallafall sovit nästan 4 timmar.

Det blev ingen titthålsoperation eftersom dom inte kunde fixa allt med det. Det var 3 senor som var av. Så det blev ett snitt. Operationen tog 1 timme och 7 minuter (står i pappret) Skulle vara där 8.30 men fick vänta i 3 timmar eftersom det kom 2 akutfall emellan. Och på fredagar är det typ bara akuta fall eftersom väntetiden är på 3-4 månader. och jag var alltså ett av dom akutfallen. Skit samma, jag har ju fått det gjort. Eftersom jag fick en spruta i halsen som bedövade hela armen skulle jag inte känna någon smärta förrän cirka 11 timmar senare, skulle alltså ha släppt vid 21-tiden igår kväll. Men jag sitter fortfarande och känner av den nere vid tummen. Kände inatt att det släppte i axeln då jag kunde känna min egna rörelse. Och nu på morgonen gör det lite ont, fast mer i överarmen där musklerna är. I själva axeln typ tickar det till emellanåt. MEN, jag har, iallafall just nu mindre ont än innan operationen så det är ju positivt.

Jag ska gå med armen inslagen i 4 veckor. Kommer att bli en utmaning för mig som heter duga. Mamma har fått sätta upp mitt hår både igår kväll och nu på morgonen. Jag har ingenting att ta på mig. Inte ens brorsans tidigare storlek på xxxl kan jag få om mig. Så jag har lånat ett stort linne. Men det har jag planer på att fixa under dagen. Tänker lossa på allt, med hjälp, annars går det inte. Så får jag tråckla igenom något av mina egna linnen och ha det under. Som det är nu trillar den ena tutten ut. Framför allt vill jag ha ett linne under för att banden på mitellan har kardborrband som rivs och sticker mig så det gör ont. Förutom mitellan har jag ju typ en kudde av hård skumgummi så armen hålls ut från kroppen. Och det är ju det som gör att jag inte kan ta på mig något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck