Sidor

torsdag 29 december 2016

Herrbesök

Vet ni vad? Jag ska flytta!! Jag ska flytta till en hemlig adress och jag ska ta hemlig identitet så att ingen kan hitta mig. Med ingen menar jag Frejs matte 😎 För jag tänker sno med mig Frej. Jag, Zira, som givetvis också ska med och Frej. Vi ska bygga oss en liten timmerstuga i skogen långt bort från civilisationen. ....sådetså!!!! På bara några timmar har jag blivit dökär i Frej och har svårt att slita mina ögon ifrån honom, han är så otroligt vacker.

Jag har alltså herrbesök! Eller nä, inte jag, men Zira. Men då hon inte visar intresse så är han MIN nu! Jag får gosa med honom. Jag tror vi njuter av det lika mycket. Zira kommer förbi emellanåt och får lite gos, så fräser hon lite åt Frej, försöker ge honom en höger för att sen återgå till att ligga lite ifrån och titta på. Fast mest sover hon.  Tyvärr kom hon ur löpet. Frejs matte har varken sett eller hört någon parning och inga tussar eller annat som skulle kunna visa att dom har parat sig. Hönsmatte som jag är så har jag varit orolig, ni vet.....äter hon som hon ska? Går hon på toa...och blablabla. Så när jag ringde igår så frågade jag om jag ska ta hem Zira, och frågade samtidigt om jag kanske kunde ta med mig Frej hem. Och det var inga problem. Så nu får han vara här tills att dom har parat sig. Visst......Det kanske blev något fast vi inte tror det men det får tiden utvisa.

Nu när jag har Frej här hemma så lär jag ju känna honom lite mer. Hans temperament är alltså helt sanslöst. Direkt ut ur buren som att han alltid har bott här, som att detta var hans kungarike. Nosade runt lite på allt, lekte med leksakerna i korgen, till och med lade sig bland dom för att sedan välta allt. Han har varit på toa och han äter som bara den. Hoppar upp i soffan och lägger sig på mig för att gosa.

Jag vägde Zira när hon kom hem och vågen visade 4058g så sedan i söndags har hon gått ner med 286g. Vägde även Frej och vågen visade på 4987g. Trodde att han vägde mer, han känns tyngre iallafall. Stor och biffig är han. Tog några bilder på honom. Som blev katastof då det är mörkt i vardagsrummet trots att alla lamporna var tända. Ska ta lite nya bilder imorgon när dom får komma ut i rastgården.















4 kommentarer:

  1. Han ser helt underbar ut, Atlas påminner om honom. Han knatade också bara in och tog över huset!

    Har alltid haft regler för mina katter men de struntar Atlas i och han kommer undan med det mesta dessutom. Säger jag åt honom att hoppa ner från bordet så lägger han sig bara platt ner och vägrar... ska dessutom alltid gosa kl 04.30! I minst 1 timme om jag inte stiger upp.

    SvaraRadera
  2. Åh vad det ser härligt ut! Frej njuter av varje sekund helt säkert... kramar o pussar! bäst jag kollar adressen kanske...koja i skogen nja lite kallt kanske... bättre framför brasan :)

    SvaraRadera
  3. Han är så vacker. Vad kul att han har ett härligt temperament

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck