Sidor

fredag 25 september 2015

SVERAK-diplomerad uppfödare

Ja, vad säger man? Trodde väl aldrig att jag skulle göra provet, än mindre att jag skulle klara det. Fast jag kuggade faktiskt första gången, 1 fel för mycket på varje delprov. Men jag har så svårt för att läsa och jag har bråttom. Flera av frågorna kunde jag ju men jag läste fel. Äsch....spelar ingen roll. Denna andra gång beställde jag materialet som jag behövde och även om jag visste svaren innan kollade jag flera gånger innan jag svarade. Blir ju lite nojig. Och vet ni vad? Jag har faktiskt lärt mig lite nytt tack vare detta. Är nästan lite stolt över mig själv. Rättningen var igår så gissa om jag var nervös innan jag såg på Sveraks hemsida att jag var godkänd. Får väl hem diplomet nästa vecka antar jag, och jag tror att det kommer via mail också. Har inte koll.

Igår fick jag superfina bilder på Simba. Blir så glad när jag får lite rapporter och bilder. Tyvärr så vet jag inte hur jag för över dessa bilder till datorn, det går bara inte. Ska se om jag kan åka och hälsa på honom, dom bor ju inte så långt från mig.....Då ska jag minsann ta massor av bilder :) Fick även en viktrapport och Simba väger idag 3900g. Så bra. Var givetvis tvungen att väga Zira och vågen stannade på 3124g. Hanarna brukar alltid, oftast iallafall väga mer. Fina Kiara följer jag hos hennes familj på FB, Hélène som har Pärlugglan's uppfödning.

Tog lite bilder på Zira nu på morgonen. Färgen på bilderna är taskig men har inte så bra ljus inne i köket, och dagsljuset har inte riktigt hittat fram än.







2 kommentarer:

  1. gillar den där runda, fina nosen och.. äh jag gillar ju hela katten

    SvaraRadera
  2. Grattis till diplomeringen!!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck