Sidor

måndag 21 september 2015

Mini är parad

Det vill säga...Jag tror hon är parad...Till 99,99%
Igår tidigt på morgonen när jag lämnade ner henne så var hon inte alls på humör när hon såg Shaq. Hon fräste och morrade och Shaq han vände ryggen till henne och låtsades som att hon inte fanns i rummet. Tog nästan 10 minuter innan hon kom ut ur buren. Och då gick hon bara runt och fräste. Så var det i nästan 1 timme så jag bestämde mig för att ta ut henne och låta henne gå själv några timmar innan vi försökte igen. Kanske kom hon på att hon trots allt ville vara tillsammans med honom.

Vid middagstiden så var det dax för nästa försök. Lite mindre morr och fräs, men trots allt ålade hon sig framför honom. Så fick Shaq ett tillfälle och började trampa. Dock lyckades han inte få till det då för hon blev otålig och arg så han hoppade av. Men kuttrade fortfarande. Jag kände att nu var det lugnt mellan dom och att dom skulle få vara ifred. Efter några timmar var jag nere igen, då låg dom och sov. Under denna stunden fanns det inte en tillstymmelse till parning, bägge var utslagna av utmattning, det tar på krafterna att vara på sin vakt hela tiden. Så jag lämnade dom ifred och nu var det kvällen så dom fick vara tillsammans under natten utan störningar från mig.

När jag var hos dom imorse satt dom båda i fönstret och tittade på mig. Väl inne så kom dom båda och ville gosa med mig. Shaq buffrade på mig hårt så jag skulle klia honom...slutade jag så buffrade han igen. Efter en stund fick båda nog av mig och började äta. Efter en kort stund började Mini kuttra. Tänkte ju i morse att jag skulle vara kvar tills jag såg en riktig parning. Och nu var Shaq på henne flera gånger, men när han lyfte på huvudet och såg mig så klev han av. Så jag åkte hem, kändes klart och tydligt att jag störde honom. När jag var nere för en stund sedan så var det likadant, han var på henne, men klev av när han kom på att jag var i rummet. Så jag åkte ifrån dom igen. Skillnaden mellan denna sista gången från att jag har varit där tidigare var att nu fanns det päls på golvet som det kan bli när en hane trampar på honan. Därför är jag säker på att parning har skett.

Jag ska titta till dom ett par gånger till idag så att allting är ok, men jag tänker inte störa. Det funkar ju mellan dom nu så vi får helt enkelt vänta och se om det har tagit sig. Ser jag någon parning dom kommande dagarna...fine....Men jag räknar med att parning har skett och att första dagen är idag. Om 3 veckor kollar vi efter hallontuttar. Och om allting är ok kommer det bebisar om cirka 65 dagar, nämligen den 25 november.....Bilderna nedanför är tagna igår.

Mini sitter kvar i buren och glor illa på Shaq




Och Shaq vänder henne ryggen och låtsas inte om henne




Efter lite morr och fräs hoppar hon upp på fönsterbrädan






Men hon har fortfarande stenkoll på var han är.





Till slut fick han ett tillfälle, men detta resulterade alltså inte i en riktig parning


1 kommentar:

  1. Sån stilig herre! Spännande ... då hoppas vi på små kattbäbisar igen

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck