Sidor

fredag 25 april 2014

Utställning Gislaved

Snart är det utställning för Lillan och Mini i Gislaved...den 3-4 maj. Alltså nästa helg. Ser jag framemot. Inte ofta jag har 2½ mil till en utställning. Så idag fick faktiskt tjejerna ett äktabad. Och så fortsätter jag handduks-bada dom varje dag fram till utställningen. Det är ju en av sakerna som jag tycker är viktig, att katterna är rena på en utställning. Och inte bara då. Jag håller ju på och tvättar dom varje dag i ansiktet och kollar öron och resten av dom. Jag misstänker att Lillan inte kommer att få sina cert och då ska det inte bero på att hon är smutsig. Att jag misstänker det beror på att hon kommer inte hinna äta upp sig under denna veckan. Och redan innan hon blev sjuk så tyckte ju domarna att hon borde lägga på sig för att klara certen. Och som ni kanske minns så gick hon ner nästan 1kg och av dom har hon inte gått upp hälften än. Vägde både henne och Mini idag. Lillans vikt är 3481g och Mini har idag lyckats med konsten att komma upp till 3kg...exakt. Om 1 vecka är hon ju 6 månader. Lillan vägde lite över 3kg när hon var 8 månader :) Har beställt hem och fått idag NutriOne så förhoppningsvis visar vågen lite lite mer om 1 vecka. För den maten är dom tokiga i. Kostar lite mer men det gör inget....

Till helgen kommer mina hyresvärdar hit. Vet inte om det blir i morgon eller söndag. Och då ska jag få besked om ifall dom går med på att göra en deal när det gäller altanen och allt med blommor och rabatter + duschen. Tänkte att jag kanske kunde slippa 2 hyror. Det är ju ingen förlust för dom om dom går med på det....men för oss blir det en hel del. Men det spelar ingen roll. Annars blir det att vi river ner altanen och så får jag plocka ur alla perenner. Det går ju fort. Men jag tror vår lägenhet är lättare att hyra ut när allt finns här. Har ju helt klart bästa läget och faktiskt även bästa lägenheten. När det gäller mina rabatter och blommorna så kan jag känna mig lite vemodig. Jag planterade ju så mycket nytt i höstas, något som jag inte kommer att få njuta av.

I morgon blir det besök här också, Anita & Ingemar som har Anastasia och Bruce kommer. Dom har handlat lite av mig och ville även dom komma och säga hejdå innan Spanien. Det är ju en bit mellan Skeppshult och Trollhättan och i vanliga fall brukar vi bara ses på utställningarna i Varberg....vilka jag nu inte kommer att ställa på framöver.
Och sen på söndag så kommer Benny hem igen. Gött.

Jag har lekt lite med inställningarna på min kamera. Tog bilderna på Mini på altanen. Alldeles för mörkt. Men ställde in den för att ta nattbilder utan blixt och jag är väldigt nöjd med resultatet måste jag säga. Ska testa igen när det blir ännu mörkare.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck