Sidor

måndag 28 april 2014

Besviken!!

Egentligen har jag väl kanske ingen anledning till att vara besviken. Jag visste ju redan från början hur läget var när det gäller altanen och rabatterna. Vid eventuell flytt skulle allting återställas. Men jag försökte ändå få till en deal med hyresvärden med att jag lämnar allt det mot 2 hyror, och likaså duschen som vi köpte i höstas. Men det gick inte alltså. Det var inte säkert att nästa hyresgäst skötte rabatten eller gjorde underhåll på altanen och dom hann inte. Duschen kunde jag lämna kvar om jag ville men som sagt, jag skulle inte få något för den. Så jag säljer den också och så sätter jag tillbaka gummilisten som var. Detsamma gäller kyl & frys. Jag betalade så mycket för den så jag vill inte lämna kvar den bara så där. Då sätter jag tillbaka den gamla som är deras, inget tungt jobb. Det räcker gott och väl med allt annat som vi har gjort här som att måla lister och tapetsera lägenheten plus golven vi har satt i 2 rum. Men äsch...skit samma. Nu är det som det är och man får sig trots allt en liten näsbränna som man lär sig av.

Idag har vi varit i Jönköping, Benny har varit hos käkkirurgen. Trots mer än 1 timmes behandling så fick dom inte ordning på det. Någon sövning blev det inte, som tur var. Så han har fortfarande fritt blås från hålet där tanden var till bihålan. Åkte hem med recept på tabletter som han ska ta och sen återbesök IGEN den 20 maj. Vi tog även en runda till IKEA och STORHANDLADE. Det blev 15st 2-pack flyttkartonger. Jag tyckte dom var små men det kanske blir bra ändå för det blir inte tungt att lyfta. Känner att det liksom inte går att packa i banankartonger det som ska till Spanien. Och trots att mycket är sålt och fortfarande ska säljas så blir det en hel del som ska med ner. Längtar. Om bara 1 vecka befinner vi oss denna tiden i Torrevieja. Längtar.

Att försöka sig på att bädda här hemma i lugn och ro funkar inte. Lillan ska alltid lägga sig och och bädda om. I morse tog jag ett par bilder på hennes bäddning




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck