Sidor

fredag 4 oktober 2013

Téa 1 år

Grattis till min vackra Téa som idag fyller 1 år. Även stort grattis till hennes bröder Tom, Timothy, Tony och Trond. Tänker även på lilla Teri som jag inte lyckades få ha kvar, ni minns kanske att jag kämpade med henne i 10 dagar. Men det gick ju inte då hon hade lunginflammation. Det var ju Teri som jag skulle behålla, Téa var till salu. Och när Téa var nyfödd så tyckte jag hon var fruktansvärt ful, trodde aldrig att hon skulle blomma upp till den skönhet hon är idag. Och så var det ju lite sisådär med könen i den kullen....kommer ni ihåg. Tina Turner förvandlades en dag till Timothy Dalton EFTER att hon hade flyttat och likaså Tammy Wynette blev Trond Espen Seim. Fast det dröjde mycket längre innan Pia som hade honom såg att det var en hane helt plötsligt.....ända fram till 11 februari, alltså  4 månader var han. Jaja....slutet gott allting gott.

Téa firar sin födelsedag med att gå omkring och vara lite småtjock. Hon är ju dräktig, och hennes vikt idag är då 3438. I födelsedagspresent fick hon en lite stol som är en barnstol..Mini-månstol. Och den gillade hon faktisikt. Även dom andra katterna så klart, speciellt bebisarna. Blir nog ett  bra ställe att fota dom i känns det som. Och givetvis fick alla lite extra gott idag...oxfilé.

Téa som nyfödd. och här syns det tydligt att hon är en padda







Téa idag













Och i sin födelsedagsstol










1 kommentar:

  1. Åh så fin hon är.!! Vilka underbara färger hon har. Det är som den fula ankungen, hon har blommat upp och blivit en skönhet. Fast jag tyckte hon var söt även som nyfödd. :o).

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck