Sidor

tisdag 22 oktober 2013

Lillan 8 veckor

Och ni anar inte hur skönt det är att kunna skriva det...Lillan 8 veckor. Med tanke på då att hon har haft förvärkar, och att ungarna har diat på henne. Den enda fördelen med att dom har diat henne är ju att dom har fått fram hennes tuttar och det blir mycket lättare för hennes bebisar att hitta dom när dom kommer. 8 veckor är 56 dagar och nu är det bara 9 dagar kvar till det är beräknat att hon ska ha. Jag håller tummarna allt jag kan att det går bra, hoppas hon håller på dom iallafall till helgen för då har hon ju gått 60 dagar  och då kan dom klara sig.

Denna veckans viktuppgång har varit mycket. Och givetvis undrar jag ju med spänning på hur många bebisar hon gömmer i magen. Hon väger mer än vad Jamie har gjort under någon av sina 3 dräktigheter. När Jamie väntade sina ungar med Jonnyboy hade hon gått upp med 1113g vid samma tid. Det blev 6 bebisar varav 2 var prematura och inte klarade sig. När hon väntade med Kurt som pappa gick hon upp sammanlagt 1240g. Det blev 4 bebisar. Jamie själv hade gått upp bra i vikt. Och nu då hon väntade med Casper gick hon upp med 993 och det blev 6 bebisar. Så...vad gissar ni på? För som ni ser är det inte lätt....
Lillan väger idag 4657g och har under veckan ökat med 324g, sammanlagt nu 1259g




Jag brukar ju av och till städa här hemma ;) Varje dag. Och när man har bebisar hemma så måste man ibland skura golvet mer än 1 gång om dagen...beroende på hur mycket dom drar med sig från toalådan....eller för den delen matskålen. För emellanåt så hamnar framtassarna i fatet fortfarande. Som ni redan vet så vill dom ju gärna hjälpa mig med städningen, spelar ingen roll om jag bäddar, dammsuger eller svabbar golvet. den sista veckan har det varit som så att dom mer eller mindre väntar på att jag ska vara klar och sen....SEN är det fullt ös på dom över det våta golvet. Jag vet inte om det har med mitt rengöringsmedel att göra. Men dom springer och spinner och man kan se att dom gör det med flit. Busungar....så härliga.
Något som inte är härligt med dom är när dom får rycket och ska döda mina fötter om jag ligger och tittar på tv:n. Visserligen biter dom inte för att bitas utan för att leka...det kliar ju i deras tänder....men när dom är så många där samtidigt så gör det ont. Och lika fort som jag puttar ner dom på golvet för att dom ska sluta...lika fort är dom uppe igen.
Här kommer ett par videos som jag tog imorse när jag hade svabbat....först på toan och sedan i vardagsrummet......Tror dom gillar det riktigt bra :)









1 kommentar:

  1. Å vad söta de är när de skjuter rygg och är jääättefarliga :)

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck