Sidor

torsdag 10 oktober 2013

Jamies bebisar 10 veckor

Och tiden som sagt var flyger iväg. Måste erkännas att det känns jobbigare att dessa ska flytta än dom som bor hos mamma. Men Jamies bebisar lever jag ju med dygnet runt. Och dom ger oss så mycket skratt varje dag med alla deras hyss. Helt helt underbara är dom.

I tisdags så var alla hos veterinären, även Tindras bebisar. Det var dags för vaccinering. Och när jag var där så tänkte jag att jag lika gärna kunde höra om Cris och Carys ögon. Jag har ju sett att det inte är någon annat än just rinniga ögon och det var också orsaken till att jag inte har varit hos vet. med dom. Och jag fick bara bekräftat det jag redan visste, ingen inflammation utan just bara rinniga ögon. Lite jobbigt då Cary ska på utställning och jag tror inte jag får bort fläckarna. Spekar ingen som helst roll att jag är där och torkar dom flera gånger om dagen. Cary har så stora ögon så dom rinner mer eller mindre hela tiden. Cris är ju ljuskänslig än så länge så blir det ljusare i rummet, vare sig det är någon stark lampa eller solljus så kisar han och så rinner det. Och jag kan ju inte ha det mörkt hela tiden. Men det är sådant som försvinner ju äldre dom blir.
Dagens vikter och veckans viktuppgång är:
Cher 1041g +111g
Céline 1126g +129g
Cris 1193g +149g
Colin 1207g +163g
Cary 1311g +151g
Casper 1219g +152g

Har tagit en filmsnutt på dom också. Och lite varning nu då. Detta är den längsta filmen jag har lagt ut...kunde helt enkelt inte sluta filma :) Men jag tror jag har lyckliga ungar

Cher







Céline




Cris




Colin




Cary




Casper





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck