Sidor

fredag 11 oktober 2013

Knasig dag

Och med knasig menar jag att den har varit lite omtumlande. Idag kom det besök från Stockholm, det var Burts blivande matte som kom och ville "känna" av honom. Även om jag i stort sett går hemma hela dagarna så är väntan lång så jag satte igång med att putsa fönster, fixade Lillan & Téas bolådor, matta under sängen ifall dom vill ha dom där och ja...allt möjligt hann jag med innan jag satte mig och åkte till stationen för att hämta Burts matte som kom med tåget vid 11-tiden.

Väl hemma hos mamma så var det ju sovdax för alla, utom Bruce som det var full fart på. Burt blev lite skärrad trött som han var och med nytt besök. Så han ryggade tillbaka när hon lockade på honom. Och det gillade inte riktigt hans matte. Nä, hon var mer intresserad av Bruce som var i sitt esse med att både vara social och på bushumör. Och Ben som är den blyge av dom alla ville inte ens komma fram utan gömde sig under soffan nästan hela tiden. Yäck.....varför kan dom inte vara så som dom brukar? I och för sig så är ju ungarna hos mamma lite mer tillbakadragna än dom här hemma. Här har dom mer frihet att vara ungar och en massa leksaker. Dessutom så håller ju jag på med dom här hemma precis hela tiden, det är alltså plock med dom hela tiden.

Så, lagom tills tåget tillbaka till Stockholm gick klockan 13.00 åkte vi igen efter att ha varit inom här hemma en kort stund också. Och här blev hon intresserad av Colin. Yrvädret Colin som ska vara med precis överallt, som gärna hoppar efter mina ben för att få stopp på mig för att jag ska leka eller gosa. En vacker dag så ligger jag med näsan i backen för att han har lagt fälleben på mig :)

Hur som helst. Hon skulle tänka över saken, men det var inte alls säkert att hon skulle ha honom. Och han som skulle flytta nästa torsdag. Hon är rädd att han inte är social och framåt. Och jag kan inte göra så mycket mer än att lova att han i vanliga fall är det och att man måste ge det tid. Så, vad göra....Mer än att hoppas på det bästa??!!

Har inte tagit bilder eller filmat idag så jag bjuder på ett gammalt klipp som tilhör ett av mina favoriter, det är Jamies bror James :)


2 kommentarer:

  1. Ja vad ska man säga... Jag vet ju att damen har haft/har katter men man kan tro att hon aldrig sett en katt i sitt liv.
    James är ju bara fööör söt

    SvaraRadera
  2. Det brukar bli betydligt bättre när man får hem kissen och den är själv med nya matten eller hussen....givetvis åste man ta det i den takt som krävs men som sagt det brukar bli hur bra som helst! Har inte träffat någon av dinna bebbar som inte är slldeled underbara och sociala!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck