Sidor

onsdag 21 november 2018

Underbar känsla!!

Alltså, detta är verkligen något som inte händer varje dag, eller ja, det händer inte varje natt. Jag kan inte ens minnas när det hände senast, det är många många år sedan. Ni som följer mig vet ju att jag inte har mått så bra sedan några månader tillbaka. Men nu känns det som att det börjar vända. Kontaktade min läkare i måndags igen då min yrsel har ökat och med det illamåendet och stickningarna i hela kroppen, främst i huvudet och halsen. Så efter att jag pratade med honom fick jag en tid bara 30 minuter efter samtalet med han.

Jag fick gå tillbaka till att ta mina hormontabletter Och fick ny medicin, denna gången mot yrsel. Han kollade även mina öron som visst inte var så bra. Så fick en övning som jag skulle göra flera gånger varje dag, hålla för näsan och blåsa ut. Blev som lock för öronen om ni förstår vad jag menar. Kände mig bättre redan samma kväll efter medicinen. Och igår hade jag bara en anfall med stickningar under förmiddagen, inget efter det. Efter att ha ätit middag blev jag kanontrött men kunde liksom inte gå och lägga mig så tidigt. Men det sket sig, när klockan bara var 17.30 hittade jag till sängen och tänkte väl bara ligga max 30 minuter. Vaknade strax  innan 20-tiden för att kissa. Och då kändes det som att jag gick i sömnen. Så jag gick direkt och lade mig igen. Och vaknade först när klockan var lite över 05.00  Och det är det som är mitt alldeles egna lilla mirakel. Jag har alltså sovit 9 (nio) timmar i sträck. Helt ofattbart alltså!!! Jag är ju i vanliga fall uppe varannan timme, ibland var tredje timme varje natt. Både för att kissa men främst för att jag har så ont så jag behöver röra på mig. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att fortsätta så, känner mig väldigt utvilad nu och planerar för fullt vad jag ska hitta på under dagen.
Min axel känns ju bättre nu också. Kan fortfarande inte röra den ledigt vilket jag heller inte ska göra än. Helgen som var fick jag iallafall ta av mig den nattetid vilket kändes bra. Så för tillfället känns allt kanon, väldigt bra. (peppar, peppar)

1 kommentar:

  1. Så härligt för dig att få sova sammanhängande för en gångs skull!!!!!! Hoppas det fortsätter så💖

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck