Sidor

onsdag 7 november 2018

Gnäll igen

Idag blir det gnäll igen. Finns liksom inte så mycket annat att skriva om då hela min vardag går ut på att klara dagen. Operationen av min axel är bland det värsta som jag har varit med om, jag lovar. Har ju opererat många gånger i mitt liv, men innan den med min axel var det typ minst 20 år sedan som jag har hållit mig borta från op.kniven. Att gå med mitella på dagarna och sova med den på nätterna är total katastrof. Under 2 dygn har jag så gott som sovit mig igenom båda dagarna och nätterna. Fruktansvärt ont gör det. Medicinen har jag slutat med sedan 6 dagar tillbaka. Klarar inte av att ta dom, blir så illamående och konstig i hela kroppen. Att sova sig igenom 2 dagar som jag nu har gjort resulterar i kraftig huvudvärk. Så hur jag än vrider och vänder på det mår jag skit.

Att jag har fått mera ont dom senaste dagarna beror säkert på att jag var hos sjukgymnasten där jag fick rörelser som jag skulle genomföra. Kanske gör jag fel, jag vet inte. Ska dit igen iallafall på fredag och då även till sköterskan som ska ta bort mina stygn. Så jag får väl fråga henne om det ska kännas så här. Jag kan inte förstå hur jag ska klara av att ha mitellan i ytterligare minst 6 veckor. Och bara 3 veckor kvar nattetid. Jag har flera gånger sedan operationen önskat att jag inte hade gjort den. Men det skulle ändå skita sig i längden och jag hade varit tvungen vare sig jag vill eller inte då 3 muskelsenor var av.

Idag ska jag iallafall inte sova mig igenom dagen. Måste köra mamma till polisen i Värnamo eftersom hon måste ha nytt ID. Hade gärna sett till att någon annan kör, men å andra sidan kommer jag ju hemifrån en stund, vilket känns behövligt. Och att köra bil är inget större problem eftersom jag kör automat,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck