Sidor

fredag 2 november 2018

1 vecka

Visserligen är det tidig morgon, men idag är det 1 vecka sedan jag opererades. Och idag blir det mer åt det positiva hållet. Det kliade så otroligt mycket under den där plåsterlappen som jag hade på och jag hade lyckats med att få loss en liten bit. Vilket resulterade igår när jag duschade att det kom in vatten och blev blött. Så jag tog bort den och hade väl för avsikt att lägga på den nya som jag har fått. Men så blev det inte. För ni anar inte hur skönt det är utan, nu kliar det bara lite. Torkade bort allt torkat blod, antar att det var det som kliade extra där under. Runt om där lappen satt var det en upphöjning, lappen satt åt rätt så bra. Nu är den svullnaden borta och jag har bara en röd ring runt som är bruten på flera ställen. Så jag har sovit utan. Sovit...Jag har faktiskt sovit natten som var. Uppe bara 2 gånger. Och känner mig nu pigg.
Nu kan jag se att det är sytt med tråd och inte ihopsatt med klämmor. Det är sammanlagt 11 stygn, 3 mindre där dom från början gjorde hålen för titthål. Och så det som är lite längre. Tycker det ser ut att läka bra, lite rödflammigt men inget alarmerande. Får väl sätta på plåsterlappen igen när jag ska in i duschen nästa gång. Och om 1 vecka ska ju stygnen tas bort. Och på tisdag ska jag till sjukgymnasten.

Idag tänker jag åka till Gislaved och shoppa lite. Inte alls säkert att jag hittar det jag söker men jag får komma ut lite. Dessutom är det kul att bara kolla runt. Kanske jag hittar något till julen. För i år ska jag minsann ha julgran och jag kommer att få ha den uppe ostört, minst 1 månad. Gillar ju julen och all pynt som är till den. Tyvärr har jag ju inte alla tomtar som jag hade innan flytten till Spanien eftersom jag sålde dom. Men det räcker med dom som jag har. Förra gången jag var i Ullared köpte jag hem nya stjärnor till fönstren. Och lite ledljus som är batteridrivna och med timer. Visserligen har jag nu massor av levande ljus men det är ändå mysigt  när slingorna är tända. Längtar också efter att få sätta ut ljuset som ska vara utanför.

Fast det som jag längtar mest efter är att få sätta mig ner och sy lite kläder. Ska ju bli gammelfaster 2 gånger om i februari. Och eftersom Jennifer och Kim har tagit reda på könet kommer jag att få börja sy i rosa. Ska bli jättekul.


Så här ser det ut nu




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck