Sidor

söndag 18 mars 2018

Sarah HCM-skannad

Idag var jag i Helsingborg hos Torkel Falk och HCM-skannade Sarah. Jag var inte ensam utan även Patrik med Eros var med och likaså Emma med Athena. Athena ska ju gå i avel och likaså Eros. Och det är  ju Eros som Sarah ska paras med. Och då resultatet visade att det var 3 friska hjärtan så ger jag inte Sarah mera p-piller utan hoppas hon kommer i löp snart. Ska bli så spännande att se vad hon och Eros kan få fram. Genom Eros får jag ju tillbaka mina linjer då han har Zira som mamma och Tussen som pappa.

Sedan Zira flyttade har det blivit så tyst här, inga katter som bråkar. Vilket är rätt så skönt. Men samtidigt saknar jag ju det. Blev en liten käftsmäll när jag häromdagen kom på att jag har ingen katt hemma som kommer från mig. Men det är ju inte hela världen kom jag fram till, Sarah får ju bebisar sen. Jag kommer att raka/klippa ner Tussen igen. Troligtvis kommer jag att försöka klippa ner en del själv. För att jag ska raka honom funkar inte då han inte gillar ljudet av rakapparaten (har försökt) Jag ska inte raka honom på grund av att han är tovig. Även om det dom sista 2 veckorna har uppkommit tovor varje dag. Men jag har ju som sagt fått bort dom innan det är för sent. Märker det ju varje dag hur han är i pälsen då jag borstar honom varje dag. Just nu fäller han kopiösa mängder, det räcker att han springer iväg och busar så flyger pälsen runt honom. Just att han fäller tror jag gör att han får tovorna som han får nu. Men som sagt, jag ska inte göra det för tovornas skull. Utan för min skull.

Allt sedan Tussen flyttade hit har jag varit sjuk. Jag har haft svårt att andas, jag har varit snuvig och hostig. Det har kliat extra mycket på kroppen.Jag har haft en andningsgrej här hemma som jag har blåst i varje dag, morgon och kväll under 2 veckor. Läkaren ville kolla om jag har astma. Och nu ska dom göra allergitest. Jag vill verkligen inte behöva göra mig av med Tussen också. Så jag ska klippa ner honom i förebyggande syfte och se om jag mår bättre. Jag kommer dock inte att göra som förra gången och raka ner honom helt. Utan jag låter han få ha päls kvar...typ som ett korthår. Vi får se hur det går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck