Sidor

fredag 4 november 2011

Suzie 2 år

Idag fyller Suzie alltså 2 år. Hon har blivit en riktig skönhet. Det har hon i och för sig varit hela tiden, men nu börjar hon få upp hullet efter sina bebisar och hon har breddat ut sig lite. Idag väger hon 3932g. Hennes uppgång i vikten under året som gått är 552g. Då har hon haft 2 kullar.
Suzie är helt underbar, men ingen knäkatt. Hon kan komma förbi med svansen i vädret och stryka sig mot en för att få en klapp emellanåt. Hennes hormoner har inte varit att leka med. Emellanåt har hon varit riktigt elak, och då har speciellt Luna varit den som hon har gett sig på. Men det har nu lugnat sig efter att hon fick en p-spruta. P-piller hjälper inte på henne då hon löpte igenom och som sagt, blev en äkta bitch.

Men det finns ingen av mina tjejer som har blivit mammor som kommer i närheten av hur Suzie är som mamma. Hon är helt tokigt underbar. Och hon tar hand om tjejerna som finns här nu fortfarande, trots att dom är 3 månader. Hon går mat mat i munnen, spelar ingen roll om det är blötmat eller torrfoder. Hon stoppar munnen full och sedan går hon skrikandes till vardagsrummet. Hon ropar på ungarna för att dom ska komma och äta, och där släpper hon ner maten på golvet. Hon gör likadant när hon tycker att ungarna ska leka. Ibland skriker hon på dom bara för att dom ska komma, det är dom gångerna hon inte verkar ha någon koll på var dom är.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck