Sidor

måndag 5 april 2010

Tindra är parad!!!!!!

3-4 veckor tidigare än vad JAG hade planerat, men såååååå välkommet :) Igår så var jag ju iväg hela eftermiddagen och då inte Tindra har visat det minsta tecken på att hon är på G att löpa och Fjodor inte heller har visat det så har jag ju inte haft dom isär. Igår kväll när vi tittade på tv:n så hörde jag ett konstigt ljud ute på altanen. När jag gick ut för att kolla vad det var så låg Tindra och ålade sig för fullt. Slog kullerbyttor sidledes.....inte bara 1-2, utan 10-15 stycken. Liknade ju lite efter en parning, men säker var jag inte. Hade dom isär inatt, men under förmiddagen så har jag funderat. OM dom nu parade sig igår när jag var borta och på altanen så är det ju redan kört med att vänta en stund till. Så dom fick gå ihop igen efter lunch, och jupp.....dom har parat sig....flera gånger. Fjodor visade tydligt att han visste vad han skulle använda sitt paket till :) Även om han fumlade till det vid flera tillfällen. Försökte både sidledes OCH underifrån. Så om allting nu går vägen så har jag min första rena cameokull under vecka 23. Spännande. Men först så väntar vi fram till om 3 veckor och letar efter dom berömda hallontuttarna. Har iallafall vägt Tindra idag, och vågen visade 3135g, och i fortsättningen så kommer jag att väga henne på måndagar.
Skulle ju vägt Fjodor då han blev 10 månader, men missade det.....mådde ju inte så bra. Men jag har vägt honom idag och vågen visade 4230g. På 1 månad har han bara gått upp med 202g. Nu när han får para så hoppas jag att han börjar med att bredda ut sig lite. Vet inte riktigt hur det funkar.....men hoppas kan jag ju :) Och igår så var ju Suzie 5 månader. Blev en vägning på henne också idag, och hon väger 2410g. På 1 månad så har hon gått upp 522g.
Eftersom jag nästan har mått bra idag har jag fått gjort en hel del som jag bara inte har orkat ta itu med dom senaste veckorna. Klippte klorna på alla katterna. Altanen är färdig nu med möbler, blommor och mattor. Hoppas på fint väder imorgon så att jag kan kratta baksidan, och så blir det iväg till tippen med allt. Ska också kolla om tjälen har släppt något i pallkragarna så att jag kan plantera löken...och snart även salladen. Det blir bara det som jag planterar detta året. Och inte så mycket som förra året....blev att jag slängde en massa. Vill också gärna så blomfröna, men det är nog lite för tidigt än.

Fjodor 20 dagar



Tindra 20 dagar


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck