Sidor

tisdag 13 april 2010

Med ett leende

ar jag gått hela dagen. Inte riktigt sant egentligen, för innan besöket hos tandläkaren var mungiporna lååååångt ner. Väl hos tandis så sa jag direkt att han fick inte göra något på den sidan som tanden var utdragen....är fortfarande öm på den sidan. Men han fick gärna ta sig an min hörntand där mer eller mindre halva tanden var ett stort hål. ( jag vet....skääääääms)
Så han började laga den, men det blev bara en halv lagning....provisoriskt.....Men med detta hade jag kunnat leva med. Efter att jag kom hem har jag speglat mig ofta, varje gång med ett leende. INGET HÅL. Kändes lite konstigt att jag inte hade någonstans att putta in tungan i....men så skönt :)
 
Från att i stort sett inte ha lyst ett finger på två dagar lyftes det ordentligt idag. Känns som om det skulle räcka för resten av veckan. Benny började med att spola av carporten med högtryckstvätten, men jag tjatade till mig den så jag fick leka lite :-) Så nu är det rent där under och även uppfarten. Tro nu inte att jag gör något halvdant. Noop, jag fortsatte ut på vägen och utsidan av våran häck.....bilen som sopar upp gruset bör ju komma när som. Dessutom så slipper jag stå böjd och rensa ogräs som är mellan asfalten och själva tegelstenarna upp till häcken. Sen så gick jag och satte ogräsmedel utmed allt så det inte kommer något mer på hela sommaren. När jag nu ändå hade högtryckstvätten i näven så passade jag på att tvätta 2 mattor. Under tiden åkte Benny till soptippen och in för att tvätta bilen. Väl hemma började han dammsuga bilen, och jag putsade fönstren. Sen så vaxade/polerade vi den. Även här fick jag tjata till mig polermaskinen. Han fick gno på vaxet istället. Pust..........Så idag så har vi varit ute hela dagen.....kommer att somna på fem röda ikväll tror jag.
 
Även katterna har varit ute hela dagen. Dom går in en liten stund då och då för att äta eller dricka vatten. Sover gör dom också på altanen. Det blir en runda med dammsugaren imorgon bitti igen.....fullt med löv överallt :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck