Sidor

söndag 11 april 2010

Om utställningen i helgen.

Som ni nu redan vet så var jag i Malmö igår och gick runt på utställningen som var genom Sverak. Och jag har ju sett fram emot denna dagen så länge, och dagen var helt underbar. Så många fina britter det var där, allt från bebisar till seniorer. Jag var ju med för att få följa Freddie och Kompiz....deras första utställning tillsammans  :-) Och deras resultat blev ju mycket bättre än vad jag trodde det skulle bli just med tanke på alla dom fina britterna som var med. Dessutom så tycker ju jag att båda har lite för små ögon, och kanske lite för långa svansar. Angående svansarna så var dom jättebra ansåg domaren. Detsamma ögonen då dom är under utveckling. Båda fick superbra bedömningar. Men Kompiz slog ut brorsan.....hans storlek kom till sin rätt, men så väger han ju över 5 kg också :-) Något som faktiskt gjorde mig extra glad var att detta var en Sverakutställning.........många britter men bara 2 Tawalli'skatter :) Och ändå gick dom så långt. Jätteglad för Kompiz skull och Freddies. Båda är ju "mina" små bebisar. Fast så små är dom ju inte, det kände jag när jag stod och höll i Kompiz i väntan på att det skulle bli hans tur. Mina armar kändes rätt så långa efter ett litet tag :)
Hela dagen var hur trevlig som helst. Men som vanligt på utställningar så har jag en raket där bak....svårt att sitta still och försöka med att se så många katter som möjligt och prata med så många som möjligt. Så när allting var på väg att ta slut så var jag lika slut, kunde knappt gå av värken i fötterna. Men det var det värt. Det tråkiga var att jag hann träffa Häxan i bara 4-5 minuter. Hon kom precis innan grabbarna skulle upp, och jag bara vägrade att missa det. Men hon förstod :) Träffade också en uppfödarkompis från Danmark som jag har blivit bekant med genom nätet och våra katter. Supertrevligt.
Jag har lagt ut en massa bilder på min hemsida, några av favvobilderna bilderna kommer här, och då inte bara på Freddie och Kompiz. Jag skulle kunna sätta ut hur många som helst här :)
Freddie & Kompiz hälsar på varandra





En fin chokladhona S*Pelides Mysiga Milka


En svart hane som jag tyckte mycket om S*Aretas Balder


Anngert som äger  Kompiz har en fin hona som jag också tycker är superfin GIP * Mysebos Leeloo - The Fifth Element. Idag fick hon en högre titel än denna som jag skriver


En av Marianés katter som jag blev extra förtjust i denna dagen S*Marsupilami's Morning Star "Max"


Freddie hos domaren


Kompiz hos domaren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck