Sidor

tisdag 19 maj 2015

Minis bebisar 5 veckor

Nädå, jag har inte glömt att dom är 5 veckor idag. Men jag höll faktiskt på att glömma att blogga om det. Tyvärr så blir det inga veckobilder idag. Men det kanske ni har överseende med...har ju varit så många bilder hela tiden. Anledningen är att alla bebisarna har varit dåliga i magen så här har varit fullt upp med att byta all sand (havregryn) och även sanden hos dom vuxna. Tvättade alla mattor och filtar...alltså det var storstädning....Igår så gick jag som en zombie. Allt tog flera timmar då jag samtidigt var tvungen att gå ifrån för att ta hand om någon av dom. Hade bara fått cirka 2 timmars sömn natten innan, resten av tiden har jag alltså tagit hand om bebisarna.  Igår var andra dagen dom var dåliga. Men så vände det igår eftermiddag efter att dom fick mat med morotspuré. Både sådan barnmat man köper och morötter som jag kokade och mosade själv. När dom fick sova över 3 timmar i sträck kände jag mig glad inombords.

Nu är det så att trots att dom har varit dåliga i sina magar så har dom ätit bra och dom har lekt och busat, även om det inte har varit fullt upp med aktiviteten. Den som jag mest oroade mig för...för oroar mig gör jag ALLTID...det var Simba. Han gick ner mest. Men det var också han som efter allt var den första som vaknade igår efter den långa vilan och började leka och sedan gick till fatet för att äta själv. Hjärtat tog då några extra skutt. Jag är så superstolt över dom. Trots dålig mage så har dom gjort sina behov i lådan.
Förresten så är Kiara reserverad. Dom ska ha henne, väntar in tingningen innan jag tar bort annonserna. Kul är det för hon ska isåfall till en uppfödare.

Jag ska försöka få några bilder på dom imorgon, i alla fall en bild på var och en av dom. Dagens vikt och veckans viktökning kommer här. Så med tanke att dom har varit dåliga så har dom gått upp bra iallafall. 

Kiara 601g +83g
Oscar 554g +76g
Zira 575g +84g
Simba 550g +43g
Leo 623g +72g


Förresten igen. Visst kan jag bjuda på ett par bilder. Kom ju på att jag inte har satt ut bilderna som jag tog samma dag som dom föddes.

 Här är dom fortfarande i mamma Minis mage, bara timmarna innan dom föddes. Vilket dom gjorde på dag 64, en dag innan dom beräknades komma då Mini hade början till livmoderinflammation och fick snittas.
 
 
 
 
Här är dom alla. Svårt att förstå att bara 1½ timme senare höll jag alla i famnen


 
 
 
Allra första bilden på dom när jag håller dom. DÅ visste jag inte vem som var vem men nu vet jag.. Från vänster till höger. Zira-Simba-Oscar-Leo och Kiara

 
 
 
 
En annan ordning på dom hos Benny Kiara-Zira-Simba-Oscar och Leo

1 kommentar:

  1. Åå det kommer jag ihåg när du visade mig bilderna på Mini och jag tyckte att du skulle ringa vetten. Tur att det var så tidigt att de inte behövde kastrera henne <3

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck