Sidor

lördag 16 maj 2015

Havregryn

Det är vad jag har i bebisarnas toalådor. Och allt eftersom dom går där och inte visar tendenser på att vilja smaka sätter jag till vanlig kattsand, för tillfället Icas som har lite större stenar och som inte är klumpbildande. För att sedan gå över till samma kattsand som dom vuxna har. I måndags när dom fick större utrymme satte jag också in den första kattsanden till dom. Och det tänker jag ta bort idag. Inte för att dom äter det eller så. Men jag har märkt att deras ögon rinner lite mer sedan jag fyllde på med det. Och jag misstänker att det beror på sanden då den dammar . Vi får se om några dagar om det har blivit bättre och om det är så som jag misstänker. Idag ska jag också uppdatera annonsen på blocket. Kiara är ju fortfarande till salu.

Annars lunkar allting på som vanligt. Vaknade imorse med ett ryck. Det lät nämligen som att Mini pratade med en av sina bebisar och att den svarade. Så jag trodde faktiskt att det var en bebis i sovrummet. Men jag drömde väl. För när jag kom ut till bolådan och räknade dom så var alla där.

 
Kiara letar efter ett eget boende. Gärna med egna betjänter som kan tänkas passa upp på henne och ge henne en massa kärlek,
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck