Sidor

söndag 17 maj 2015

Frihet

Ibland, faktiskt väldigt ofta blir det inte alls så som man tror eller planerar. Planerna här var att låta bebisarna vara kvar i sin bolåda för att Mini blev orolig. Men efter städningen igår i deras bolåda så blev det alltså ändrade planer. Då jag var tvungen att dammsuga upp all havregryn som satte sig i mattan tog jag ut dom fritt i vardagsrummet. Medan jag städade fick Benny hålla koll på dom små. För säkerhets skull. Det kunde ju faktiskt hända någon olycka. Men allting gick bra, utan städningen. Var ju liksom tvungen att sitta hos dom och leka lite, sen var jag tvungen att kela lite. Ja....sen så skulle dom ha mat. Efter det var det koll på toabesök. Så städningen av deras bolåda tog sisådär 3 timmar. Vilket slutade med att jag tog bort väggen.

För Mini kuttrade och pratade med dom, både hon och mormor Lillan lekte med dom. Och dom sprang runt som ystra kalvar. Jag hade helt enkelt inte hjärta att "låsa" in dom igen. Händer det någon olycka så är ju inte det hela världen, går ju att tvätta bort.
När dom väl skulle lägga sig ner och sova så tog dom bäddarna under bordet i beslag. Det roligaste är nog att leka under soffan för där kan man klättra också.

Tråkigt nog har dom blivit dåliga i magen nu när dom har börjat äta själva för dom äter hela tiden tycker jag. Trots matorgien så har alla gått ner i vikt dom sista 2 dagarna. Inget jag oroar mig för. För dom får i sig både mat och vatten hela tiden. Ingen har dålig aptit eller är slöa på något sätt. Viktminskningen beror nog inte heller bara på dåliga magar utan dom är igång och springer så mycket hela tiden nu när dom är vakna. För den som undrar. I morse när jag vaknade så tog jag ficklampan och lös överallt för att kolla in läget. Inga kissfläckar och inga bajshögar. Mer än i  toalådorna. Så duktiga.





Efter en ny annons igår så kom det förfrågningar på nya bilder angående Kiara....Så det blir lite extra bilder på henne idag. Angående Kiaras färg så har jag bestämt att hon inte är rödsmoke utan rödspotted.
 













 
 
 
BEHÖVER jag be er gissa vem detta är??? Svar längst ner ;)

 
 
 
Inte nödvändigt att alla ska sova under samma tid

 
 
 
Håll i er, ha karta och kompass...eller gps. För här är stökigt med alla leksaker lådor med mera. Känns som att jag har ett dagis och kommer att ha 8 veckor framöver


 
 
Fast nog är det mysigt att ligga och sova alla tillsammans. Alla helt slut efter morgonens bus. Observera att SIMBA ligger och sover på samma ställe som på bilden vid frågan om vem :)



.

1 kommentar:

  1. Hihihi Jag gissade rätt att det var trynsorken Simba. De är så underbart söta alla så det måste bli jobbigt denna gång att skiljas från dem även om en stannar.... <3

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck