Sidor

tisdag 11 februari 2020

Växthuset

Redan när jag påbörjade min cellbehandling mot min cancer visste jag att jag för varje gång skulle må sämre. Men i vanlig ordning så tänkte  jag väl inte direkt att det skulle hända mig, tycker liksom att jag har tillräckligt ändå. Men så har det blivit. Dom 3 första veckorna efter första behandlingen tycker jag gick jättebra, var bara trött av  och till. Att jag skrivaer om det just nu beror på att nu mår jag riktigt skit.

Jag har varit supertrött enda sedan jag kom hem och det började till och med när jag satt med cellgiftet i mig i torsdags. Så i stort sett har jag tillbringat  min tid mellan sängen och soffan I måndags hade jag stora smärtor i magen. Och igår så spydde j ag hela dagen. Först vid 14-tiden kom jag på att ta tabletter mot illamående. Ont i magen idag också och trött. Men känns ändå ok. Har tagit massor av tabletter i vanlig ordning. Och önskar så in i norden att jag slapp flera av dom. Vid min säng har jag en  mindre bordsfläkt och sängen har varit min enda fristad dom sista dagarna eftersom jag har lättare med andningen då och även slippe alla dessa svettattacker. Idag tog  jag fram en storlek större som jag har placerat här i köket. Så nu kan jag sitta vid datorn och kika bäst jag vill utan att börja svettas efter 5 minuter.

Vi har haft oväder här hos oss. Vilket har resulterat att några rutor har flugit iväg på växthuset. När jag kikade där  idag såg jag att dom flesta har lossnat. Skitmaterial. Så har kollat lite på nya, behövs bara just till taket. Och jag kan lova att det blir inga sådana med kanaler. Dessa behöver ju bara en pust så går dom sönder. Och nu har dom varit där några år så dom är verkligen inget att ha.

Från första början såg det verkligen fint och fräscht ut. Det har byggts  upp lite utanför och även inne







Redan första snön gjorde att vi ångrade valet av "fönster" Men det var bara att köpa nytt och bygga upp allt igen. Och det har vi gjort 3 gånger. Så nu räcker det. Nu blir det fönster som är mer hållbara. Vi har fortfarande ingen snö. Men kommer den innan det nya är uppsatt lär det inte bli något kvar alls







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck